KardasLand#9552
atomickill7
Hata yok sadece plugini algılamıyorHavadan nasıl çözülmesini bekliyorsun? Hatayı, eklentiyi, logu falan paylaşmazsan kimse yardım etmez, edemez.
atomickill7
IntelliJ IDEATeşekkürler programın adı neydi?
BloodyX#4069
Dostum ne tür bir pluginden bahsediyorsunuz yani hangi eklentinizi algılamıyor bize resim ve kullanmakta oldugunuz eklenitiyi bize söylerseniz size yardımcı oluruz.merhaba ben deneme olarak bir plugin yapmak istiyorum ve bütün scripler doğru fakat bu plugini spigot sunucu algılamıyor altındada yaptığım plugin var. yardım edebilirmisiniz?
Ben AtomicKill7 nın gönderdiği videodan yararlandım ve o programın konsolunda o hata çıktı ve bu sitede jar dosyasını atamadımDostum ne tür bir pluginden bahsediyorsunuz yani hangi eklentinizi algılamıyor bize resim ve kullanmakta oldugunuz eklenitiyi bize söylerseniz size yardımcı oluruz
Teşekkürler yarın paylaşırım SS'i.Konuyu Açıklığa Kavuşturursan Aldığın Hatanın SS lerini Paylaşırsan Daha Hızlı Yardımcı Olabilirim.
Echale#0109
merhaba ben deneme olarak bir plugin yapmak istiyorum ve bütün scripler doğru fakat bu plugini spigot sunucu algılamıyor altındada yaptığım plugin var. yardım edebilirmisiniz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!