Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Profesyönel olmasalardı bu işe girmezlerdi diye düşünüyorum adamların morelini illaha bozmana gerek yok bu proje daha önce yapıldı ve neler olduğunu herkes biliyor sadece bilgilendirdik arkadaşı. Yorumlarına biraz dikkat et dostum.
Profesyönel olmasalardı bu işe girmezlerdi diye düşünüyorum adamların morelini illaha bozmana gerek yok bu proje daha önce yapıldı ve neler olduğunu herkes biliyor sadece bilgilendirdik arkadaşı. Yorumlarına biraz dikkat et dostum.
Zaten o bilgilere dayanarak bunu diyorum amacım konuyu baltalamak vs. değil,sadece çoğu kişi denedi ancak ellerine yüzlerine bulaştırdılar.100 kişi denediyse en fazla 5 kişi düzgün birşey yapabildi.Bide bu tür paketlerin yapımında profesyonellik gerek zaten.Moral bozmayada gerek yok,ve bence tek bir eleştiride yere düşceklerse fikirlerini eleştiriye açık ortamda paylaşmamalı haklı değil miyim?