EldrithcArrow
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
Yorumun için saol[DOUBLEPOST=1499878251,1499878218][/DOUBLEPOST]İlk başta sevilir sonra her proje gibi suya düşer... Daha önce yapılmış bir şey çünkü.
Yorumun için saolHocam @Touch My Lantern Adlı arkadaşın dediği gibi önce tutulur sonra bayar sunucun.
Yusuf Demir#4555
Yorumun için teşekkür ederim.Denenmiş bir şeyi tekrar denemenin pek doğru olduğunu düşünmüyorum illa açacaksanız başarılar :)
Değerli yorumun için teşekkür ederim.Metin 2 daha doğrusu MMORPG tarzında bir
Sunucu açmak istiyorsunuz yanlış anlamadıysam.
MMORPG'lerin temel mantığı;
1. Piyasasıdır. Paralı İtemler, Boss'dan düşen itemler, Alım - Satım. "Normal Minecraft da bu olay oldukça zor.
2. Oyun da ki Para veya Gerçek para ile ilerler bu Sunucu.
Bu tarz Oyunlar ve Sunucular " Para ile ayakta kalır." diyerek sözümü bitiriyorum.
Değerli yorumun için teşekkür ederim.
noxywashere
Artık Türkiye'de Bulunan Oyuncular Olarak Şu P2W Olayından Bıktık. (Yani Ben ve Çevrem P2W Olmayan Oyunları Felan Seçiyoruz.)
O Yüzden Eğer Diyorsan İlla ki MMoRPG Açıcam Diyorsan Öncelikle Şunları Yapmalısın;
Aklıma Gelen Bunlar Sen Düşünsen Daha İyi Şeyler Yapabileceğini Düşünüyorum.
Sunucun P2W Olmamalı.
Sunucu Sürükleyici Olmalı.
Sunucu'da Oyuncuların Amacı Sunucu'nun Kralı Olmak Değil Başka Bir şey Olmalı.
Eğer World Public Sunucu Açıcaksan İngilizce Yapabilirsin, Ama Sadece Türkiye İçin Sunucu Açıcaksan Kesinlikle TÜRKÇE.
MMoRPG Sunucular Fazlasıyla Sistem Gereksinimi İhtiyac Duyduğu İçin Ya Zengin Olmalısın ya da Kendine Sponsor Bulman Gerekebilir.
noxywashere
Yani Demek İstediğim ŞuBende şunu belirtmek istiyorum.
Ufak bir P2W'den zarar gelmez. Sunucunun yararına olur.
Zaten para ile Oyuncular herhangi bir şeyler almaz ise demek oluyor ki
P2W sevmeyen bir kitle oynuyordur.
Son olarak, MMORPG Oyunlarının Temel Mantığı önce gelişip veya herkesi geride bırakıp
"İtem, Zırh vb. şeylerde diğerlerinin önüne geçmektir." Ve de oyunun en iyisi olmaktır.
Tabii ki, Sunucu'ya bunları düşünmeden başlayan arkadaşlarımız olacaktır. Fakat onlarda ilerledikçe bu mantığa gireceklerdir.
Bunun düzelme yolu yoktur.
Yani Demek İstediğim Şu
Dur Şimdi Gidip Bi Kes 1000 Samuray Pıçağı Koyayım'da Alan Olursa Cepime Girsin Zengin Olurum Vuhhuhuuuuu.
Diyip Herkesin Bu Sunucu Açma Merakın'dan Bahsediyorum. İlla ki Parayla Birşeyler Satıcaksın Doğru Fakat Oyuncu'nun Kılıcı Kes6 İse Parayla Alan En Fazla Kes 8-9 Olmalı Diye Düşünüyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!