Çözüldü Sunucu Önerisi

Metin2 tarzı sunucu tutulur mu?Hem türkçe hem de ingilizce dil seçeneği olacak.

• Tutulur

Oy: 4 57,1%
  • Tutulmaz

Oy: 3 42,9%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EldrithcArrow

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Arkadaşlar minecraft 'ta metin2 tarzı yani roleplay sunucusu açmayı planlıyoruz.Hem ingilizce hem de türkçe dil desteği olacaktır.Sizce açılırsa tutulur mu? Yukarıdaki anketten belirtebilirsiniz.

@smt287

Son düzenleme:
İlk başta sevilir sonra her proje gibi suya düşer... Daha önce yapılmış bir şey çünkü.

Hocam @Touch My Lantern Adlı arkadaşın dediği gibi önce tutulur sonra bayar sunucun.

Denenmiş bir şeyi tekrar denemenin pek doğru olduğunu düşünmüyorum illa açacaksanız başarılar :)

Metin 2 daha doğrusu MMORPG tarzında bir
Sunucu açmak istiyorsunuz yanlış anlamadıysam.

MMORPG'lerin temel mantığı;
1. Piyasasıdır. Paralı İtemler, Boss'dan düşen itemler, Alım - Satım. "Normal Minecraft da bu olay oldukça zor.
2. Oyun da ki Para veya Gerçek para ile ilerler bu Sunucu.
Bu tarz Oyunlar ve Sunucular " Para ile ayakta kalır." diyerek sözümü bitiriyorum.

Metin 2 daha doğrusu MMORPG tarzında bir
Sunucu açmak istiyorsunuz yanlış anlamadıysam.

MMORPG'lerin temel mantığı;
1. Piyasasıdır. Paralı İtemler, Boss'dan düşen itemler, Alım - Satım. "Normal Minecraft da bu olay oldukça zor.
2. Oyun da ki Para veya Gerçek para ile ilerler bu Sunucu.
Bu tarz Oyunlar ve Sunucular " Para ile ayakta kalır." diyerek sözümü bitiriyorum.

Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Artık Türkiye'de Bulunan Oyuncular Olarak Şu P2W Olayından Bıktık. (Yani Ben ve Çevrem P2W Olmayan Oyunları Felan Seçiyoruz.)
O Yüzden Eğer Diyorsan İlla ki MMoRPG Açıcam Diyorsan Öncelikle Şunları Yapmalısın;
  • Sunucun P2W Olmamalı.
  • Sunucu Sürükleyici Olmalı.
  • Sunucu'da Oyuncuların Amacı Sunucu'nun Kralı Olmak Değil Başka Bir şey Olmalı.
  • Eğer World Public Sunucu Açıcaksan İngilizce Yapabilirsin, Ama Sadece Türkiye İçin Sunucu Açıcaksan Kesinlikle TÜRKÇE.
Aklıma Gelen Bunlar Sen Düşünsen Daha İyi Şeyler Yapabileceğini Düşünüyorum.

MMoRPG Sunucular Fazlasıyla Sistem Gereksinimi İhtiyac Duyduğu İçin Ya Zengin Olmalısın ya da Kendine Sponsor Bulman Gerekebilir.

Artık Türkiye'de Bulunan Oyuncular Olarak Şu P2W Olayından Bıktık. (Yani Ben ve Çevrem P2W Olmayan Oyunları Felan Seçiyoruz.)
O Yüzden Eğer Diyorsan İlla ki MMoRPG Açıcam Diyorsan Öncelikle Şunları Yapmalısın;

• Sunucun P2W Olmamalı.
    Sunucu Sürükleyici Olmalı.
    Sunucu'da Oyuncuların Amacı Sunucu'nun Kralı Olmak Değil Başka Bir şey Olmalı.
    Eğer World Public Sunucu Açıcaksan İngilizce Yapabilirsin, Ama Sadece Türkiye İçin Sunucu Açıcaksan Kesinlikle TÜRKÇE.
Aklıma Gelen Bunlar Sen Düşünsen Daha İyi Şeyler Yapabileceğini Düşünüyorum.

MMoRPG Sunucular Fazlasıyla Sistem Gereksinimi İhtiyac Duyduğu İçin Ya Zengin Olmalısın ya da Kendine Sponsor Bulman Gerekebilir.
Bende şunu belirtmek istiyorum.
Ufak bir P2W'den zarar gelmez. S
unucunun yararına olur.
Zaten para ile Oyuncular herhangi bir şeyler almaz ise demek oluyor ki
P2W sevmeyen bir kitle oynuyordur.
Son olarak, MMORPG Oyunlarının Temel Mantığı önce gelişip veya herkesi geride bırakıp
"
İtem, Zırh vb. şeylerde diğerlerinin önüne geçmektir." Ve de oyunun en iyisi olmaktır.
Tabii ki, Sunucu'ya bunları düşünmeden başlayan arkadaşlarımız olacaktır. Fakat onlarda ilerledikçe bu mantığa gireceklerdir.
Bunun düzelme yolu yoktur.

Bende şunu belirtmek istiyorum.
Ufak bir P2W'den zarar gelmez. S
unucunun yararına olur.
Zaten para ile Oyuncular herhangi bir şeyler almaz ise demek oluyor ki
P2W sevmeyen bir kitle oynuyordur.
Son olarak, MMORPG Oyunlarının Temel Mantığı önce gelişip veya herkesi geride bırakıp
"
İtem, Zırh vb. şeylerde diğerlerinin önüne geçmektir." Ve de oyunun en iyisi olmaktır.
Tabii ki, Sunucu'ya bunları düşünmeden başlayan arkadaşlarımız olacaktır. Fakat onlarda ilerledikçe bu mantığa gireceklerdir.
Bunun düzelme yolu yoktur.
Yani Demek İstediğim Şu

Dur Şimdi Gidip Bi Kes 1000 Samuray Pıçağı Koyayım'da Alan Olursa Cepime Girsin Zengin Olurum Vuhhuhuuuuu.

Diyip Herkesin Bu Sunucu Açma Merakın'dan Bahsediyorum. İlla ki Parayla Birşeyler Satıcaksın Doğru Fakat Oyuncu'nun Kılıcı Kes6 İse Parayla Alan En Fazla Kes 8-9 Olmalı Diye Düşünüyorum

Yani Demek İstediğim Şu

Dur Şimdi Gidip Bi Kes 1000 Samuray Pıçağı Koyayım'da Alan Olursa Cepime Girsin Zengin Olurum Vuhhuhuuuuu.

Diyip Herkesin Bu Sunucu Açma Merakın'dan Bahsediyorum. İlla ki Parayla Birşeyler Satıcaksın Doğru Fakat Oyuncu'nun Kılıcı Kes6 İse Parayla Alan En Fazla Kes 8-9 Olmalı Diye Düşünüyorum
Bende tam olarak bundan bahsediyorum.
Bu şekilde açıklama mantığı daha iyi oldu.
İyi forumlar

Türkiye gibi bir ülke için zor bir proje olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl