73/74 play.projects.gg Netherite Sunucu 🏅 Sunucu Ödüllü - Emek 1.21.x Survival Sunucu - ⭐ Elysia - PLAY.PROJECTS.GG - MMO/Kanlı Ay/Mevsim/Ünvan/Efsunlar/Yetenek -

Konu, 9 Temmuz 2026 17:22'de tarihine kadar sabit.
Build 179:
>
Artık kuşatmadayken toprak ve çimen de kırılamıyor.
> Oy ödüllerinden artık şu eşyalar da kazanılabilir: Zümrüt, Elmas Kask, Elmas Zırh, Elmas Pantolon, Elmas Bot, rastgele bir numarada Islanmış İskelet Çağırma Parşömeni, rastgele bir numarada Islanmış Zombi Çağırma Parşömeni

Build 180:
>
Oyun altı saatte bir eğer TPS düşükse hafızanın tazelenmesi adına yeniden başlatılır.
> Kuşatmadayken bazı blokların kırılabilmesine neden olan bir hata düzeltildi.

Şahsen Minecraft'ı en son 2017 senesinde bırakmış ancak arada sırada (sürekli değil) giriyordum. Sunucular artık çok fazla klasikleşmeye başlamıştı ve bu beni sıkıyordu. Oyuna girdiğimde bile kendi kendime hayatta kalma mücadelesi veriyordum. Ta ki; Project Survival'i görene kadar...

Yeni sürüm olan 1.14'ü çok merak ettim ve bir sunucuya gireyim dedim. Yıllardır ismini bildiğim, tanıdığım olan rudde yani Unknown'un sunucusu olduğunu gördüm ve kesinlikle çok iyi bir sunucu olduğunu düşündüm. Sunucu tam istediğim ve beklentilerimin üstünde kalan bir sunucu olduğunu anladım. Oyuncu kitlesi, sunucu sistemleri ve özellikle ağaç kırılma animasyonu çok çok hoşuma giden etkenler oldu. Geri Minecraft'a dönmemi sağlayan Project Survival'e teşekkürler <3

Eğer sürekli oynayabileceğiniz bir hayatta kalma mücadelesi vermek isterseniz ve diğer sunuculardan farklı bir ortam isterseniz tam sizlik mekan!

Şahsen Minecraft'ı en son 2017 senesinde bırakmış ancak arada sırada (sürekli değil) giriyordum. Sunucular artık çok fazla klasikleşmeye başlamıştı ve bu beni sıkıyordu. Oyuna girdiğimde bile kendi kendime hayatta kalma mücadelesi veriyordum. Ta ki; Project Survival'i görene kadar...

Yeni sürüm olan 1.14'ü çok merak ettim ve bir sunucuya gireyim dedim. Yıllardır ismini bildiğim, tanıdığım olan rudde yani Unknown'un sunucusu olduğunu gördüm ve kesinlikle çok iyi bir sunucu olduğunu düşündüm. Sunucu tam istediğim ve beklentilerimin üstünde kalan bir sunucu olduğunu anladım. Oyuncu kitlesi, sunucu sistemleri ve özellikle ağaç kırılma animasyonu çok çok hoşuma giden etkenler oldu. Geri Minecraft'a dönmemi sağlayan Project Survival'e teşekkürler <3

Eğer sürekli oynayabileceğiniz bir hayatta kalma mücadelesi vermek isterseniz ve diğer sunuculardan farklı bir ortam isterseniz tam sizlik mekan!
Her zaman söylediğim gibi bizim devam etmemizi sağlayan asıl gücü sizin gibi bu platformda yıllarını harcamış tecrübeli insanların yaptığımız işi takdir etmesiyle kendimizde buluyoruz. İncelemen için teşekkür ederim, baş tacısın. <3

Etkinlik takvimimiz hazırlandı:

Etkinlik Tarihi
12:00-00:00 Saatleri Arasında
Gün boyu Etkinlikler
15:00-18:00 Saatleri Arasında
09.08.2019
Ek drop etkinliği aktif edilecek!​
Tüm PR alımlarında %10 daha fazla PR!
-
10.08.2019
Yıpranmış mektup etkinliği aktif edilecek!​
-
11.08.2019

-
Ek drop ve Yıpranmış Mektup etkinliği aktif edilecek!​
12.08.2019
-
-
13.08.2019
-
-
14.08.2019
-
-

Build 181:
>
Ağaç düşerken altında kalırsanız alacağınız hasar %200 arttırıldı.
> Hesap yükseltmesine sahip oyuncular /warp arayüzünden bir yere ışınlanacağı zaman işlemin eğer arayüzü varsa sistem, oyuncuya arayüz direkt açılsın mı yoksa ışınlanmak mı istiyorsun diye iki seçenek sunar.
> Mağara fizikleri geçici olarak kapatıldı.
> Otomatik giriş sistemi yeniden aktif.
> Elitra ve yüzme olaylarıyla bloğun içinden geçebilme sorunu tekrardan düzeltildi.
> Anti hile geliştirildi.
> Artık Parchment(Kış Tüccarı) her zaman şehirde olacak, üstündeki hologram Parchment'in stok durumunu gösterecek.
> Warp kısaltmaları kaldırıldı. /warp arayüzünden istediğiniz tüm ışınlanmaları kullanabilirsiniz.
> End'te ender incisinin dropları kapatıldı.
> Oy sisteminden çıkan ıslanmış parşömenlerin 1-2-3 parçaları yerine "Bilinmiyor" etiketli çıkmasına neden olan bir hata düzeltildi.

Build 182:
>
Mağara fizikleri tekrardan oyuna eklendi.
> Renk paletinden alınan renklerin kaydedilmemesine neden olan bir hata düzeltildi.

Build 183:
>
Sol elinizde tüketilebilir bir özel eşya varken kullanıldığı zaman sağ elinizdeki eşyanın gitmesine neden olan bir hata giderildi.
> Oyun içi sistem mesajlarında Personel ve Sr. Personel ön eki kılıç emojisi olarak değiştirildi.
> Geçici olarak VIP oyuncular ve Personeller de slowmoda takılacak.
> Slowmod süresi 4 olarak sabitlendi.
> Komutlar artık iki saniye aralıklarla kullanılabilir.
> Lotodaki belirtilen sorunlar çözüldü.

Build 184:
>
Hesap yükseltmesine sahip kişiler ücretsiz olarak /back komutunu kullanabilirler.
> Oyuncular aynı anda en fazla iki tane eşya listelemesi yapabilirler.
> Spartan geliştirildi.
> FPS arttırmayı sağlayan /optimize komutu oyuna tekrar eklendi.
> Yaklaşık 7-8 tane huni ağı olan farmlarda bazı huniler artık arızalanabiliyor. Arızalanan yeri tespit edip düzeltmeniz gerekir.
> Eğer sunucuda gecikme sorunu yaşanırsa sunucu kendisini en yüksek performans moduna alır ve çimen yayılması, elektrik işlevleri gibi bazı olayları geçici olarak durdurur.

Build 185:
Aslında bu güncelleme gelecek için büyük açıdan teknik güncellemeler içeriyor.

> Tüm özel eşyalar yeniden isimlendirilebilir.
> Goblin Kanı, Ölümyiyen Kanı, Pigman Hatıratı End Yapıtaşı, Eşsiz Elmas, Eşsiz Zümrüt, Hesap Yükseltmesi Parşömeni, Büyülü Kar, Orman Kalbi, Anıt, Anıt Kırığı, Premium Ripple Yükleyicisi, Tüm Unvan Bypasslar, Bandaj, Zombi Çağırma Parşömeni, İskelet Çağırma Parşömeni, Islak İskelet Çağırma Parşömeni, Islak Zombi Çağırma Parşömeni özel eşyalarınızı /fixitem komutuyla yenileyiniz.
> Eşsiz Zümrüt ve Eşsiz Elmas açılırken eşyanın değerli olduğuna dair bir onay menüsü çıkıyor.
> Yeni Bir Sayfa ürünü premium mağazaya eklendi. 20PR karşılığında stack mute geçmişinizi temizleyebilirsiniz.
> /isimrenk arayüzüne artık premium mağaza üzerinden erişilebiliyor.
> Canavar doğma olasılığı arttırıldı.

Build 186:
>
Araştırmacı aracılığıyla bir büyü kaldırıldığı zaman o büyünün büyü kitabı belli bir şansla envanterinize geliyor. Hesap yükseltmesine sahip oyuncuların başarılı bir şekilde büyülü kitabı kurtarabilme olasılığı 2 ile çarpılır.
> Servet büyülü kazma kullanabilmek için Soylu unvanında olmalısınız.
> Yalıtkan Madde, Islak Parşömenler ve Arakne Zehri'de artık /fixitem ile yenileniyor.
> Orman Kalbi'nin çalışmamasına neden olan bir hata düzeltildi.
> Balık tutarken sudan yaratık çıkabilir.
> Market kategorileri yedi parçaya bölündü. /warp arayüzünden istediğiniz kategoriye ait görevlinin yanına gidebilirsiniz.

Build 187:
>
"Sanal Market" adı "Oyuncu Marketi" olarak değiştirildi.
> Oyuncu Marketine /warp arayüzünden gidilebilir. Oyuncu marketi görevlisi Satıcı'nın hemen yanında.
> Araştırmacı herhangi bir büyüyü sökerken daha yüksek şansla büyü kitabını kurtarabiliyor.
> Hesap yükseltmesine sahip oyuncular /pzr komutuyla doğrudan oyuncu marketine erişebilirler.
> Oyuncu Marketine, oyuncuların ikiden fazla eşya yerleştirebilmesine neden olan bir hata düzeltildi.

Build 188:
>
Unvan gelişimi ekranında PvE'de zehirlenmeye karşı bağışıklık özelliği Seçkin unvanındayken de mevcut olarak gözükmesine neden olan görsel bir hata düzeltildi.
> Oyuna 1.14.4 desteği eklendi.
> İlkbahar Mevsiminde geceleri uykusuzken etrafınızda daha Vex dahil olmak üzere çok yaratık görebilirsiniz.
> Kimyager unvanındaki kişilerin Enderman sayaçlarının sohbet üzerinde bir eksik gözükmesine neden olan görsel bir hata giderildi.
> Artık herhangi bir unvanın sayaçlı görevini hiç yapmadıysanız ve görev sayıyla ilgiliyse "Bilinmiyor" yerine 0 yazıyor.
> Altın Kutu içerikleri artık /fixitem gerektirmiyor.
> Öldüğünüzde nadiren paranızın %5'ini kaybedersiniz.
> Oyuna banka eklendi. Bankaya para yatırmak için /warp banka komutuyla gidebilirsiniz. Buradaki depolanan paranız tamamen güvenlidir ve öldüğünüzde gitmez.
> Banka arayüzünü doğrudan açabilmek için Satıcıdan Profesyonel Bankacılık eşyasını alabilirsiniz.
> Yaratık doğma oranı arttırıldı.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl