- Elmaslar
- 365
En düşük 1.13.2 istemcisini destekliyoruz fakat 1.14.4 ile oynamanızı tavsiye ederiz.kısaca harika ama bir sorum olacaktı sunucuya 1.12.2 ile giriliyormu
En düşük 1.13.2 istemcisini destekliyoruz fakat 1.14.4 ile oynamanızı tavsiye ederiz.kısaca harika ama bir sorum olacaktı sunucuya 1.12.2 ile giriliyormu
Her zaman söylediğim gibi bizim devam etmemizi sağlayan asıl gücü sizin gibi bu platformda yıllarını harcamış tecrübeli insanların yaptığımız işi takdir etmesiyle kendimizde buluyoruz. İncelemen için teşekkür ederim, baş tacısın. <3Şahsen Minecraft'ı en son 2017 senesinde bırakmış ancak arada sırada (sürekli değil) giriyordum. Sunucular artık çok fazla klasikleşmeye başlamıştı ve bu beni sıkıyordu. Oyuna girdiğimde bile kendi kendime hayatta kalma mücadelesi veriyordum. Ta ki; Project Survival'i görene kadar...
Yeni sürüm olan 1.14'ü çok merak ettim ve bir sunucuya gireyim dedim. Yıllardır ismini bildiğim, tanıdığım olan rudde yani Unknown'un sunucusu olduğunu gördüm ve kesinlikle çok iyi bir sunucu olduğunu düşündüm. Sunucu tam istediğim ve beklentilerimin üstünde kalan bir sunucu olduğunu anladım. Oyuncu kitlesi, sunucu sistemleri ve özellikle ağaç kırılma animasyonu çok çok hoşuma giden etkenler oldu. Geri Minecraft'a dönmemi sağlayan Project Survival'e teşekkürler <3
Eğer sürekli oynayabileceğiniz bir hayatta kalma mücadelesi vermek isterseniz ve diğer sunuculardan farklı bir ortam isterseniz tam sizlik mekan!
Etkinlik Tarihi | 12:00-00:00 Saatleri Arasında | Gün boyu Etkinlikler | 15:00-18:00 Saatleri Arasında |
| 09.08.2019 | Ek drop etkinliği aktif edilecek! | Tüm PR alımlarında %10 daha fazla PR! | - |
| 10.08.2019 | Yıpranmış mektup etkinliği aktif edilecek! | Tüm PR alımlarında %10 daha fazla PR! | - |
| 11.08.2019 | - | Tüm PR alımlarında %10 daha fazla PR! | Ek drop ve Yıpranmış Mektup etkinliği aktif edilecek! |
| 12.08.2019 | - | Tüm PR alımlarında %10 daha fazla PR! | - |
| 13.08.2019 | - | Tüm PR alımlarında %10 daha fazla PR! | - |
| 14.08.2019 | - | Tüm PR alımlarında %10 daha fazla PR! | - |
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!