- Elmaslar
- 365
Sorun değil.kusura bakmayın
İncelemeniz için teşekkürler.Maplar desen efsane sistemler desen ohoo
Sunucunuz cok başarılı
Daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.
Sorun değil.kusura bakmayın
İncelemeniz için teşekkürler.Maplar desen efsane sistemler desen ohoo
Sunucunuz cok başarılı
Daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.
Sunucu açık, halihazırda bayram olduğu için iyi hazırlanmak istedik :) kanlı ay yaratıkları ilk 12 saat oynadığınız sürede %25 daha az hasar veriyorlar. Bu değişiklikten ötürü birkaç dakikalık kesinti oldu.Sunucuya ilk defa giriş yapayım dedim Bakıma alındı :D. Ne zaman açılır ? Bilgi verebilir misiniz ?
Bilgilendirme için teşekkürler.Sunucu açık, halihazırda bayram olduğu için iyi hazırlanmak istedik :) kanlı ay yaratıkları ilk 12 saat oynadığınız sürede %25 daha az hasar veriyorlar. Bu değişiklikten ötürü birkaç dakikalık kesinti oldu.
Bu tür sorunları /ticketaç komutuyla bize iletirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.Bilgilendirme için teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bugün saat 11 gibi sunucuya res atıldı sonra tekrardan girdim. Kanlı ayda moblarla savaşırken pingim olmamasına rağmen oyun gitti evin önünde savaşıyordum oradan evin arkasına koştugumda bağlantın uzaktaki bilgisayar tarafından zorla kapatıldı gibi bişi yazdı oyuna girdiğimde evin önünde, moblarla savaştıgım yerde itemlerim yerdeydi yani evin arkasına koşmama rağmen evin önünde ölmüştüm kötü tarafı 4 saat 58 dakika küsür saniye yaşam sürem vardı :(
Sunucuda tek geliştirici ben olduğum için biraz uzun sürebilir. Kütüphanede yapılan değişiklikleri ve yenilikleri henüz net olarak bilmiyorum hem öğrenmem vakit alabilir hem de pek vaktim yok. Tüm boş vakitlerimde sunucunun tam optimizasyonu üzerinde çalışıyorum. Düşük maliyetle yüksek oyuncu sayısına sahipken %99 verim alabilmek şu anki öncelikli amacım. :) Son buildlerdeki tüm yenilikler optimizasyon çalışmalarının ışığında "elim değmişken şu olayı da halledeyim" mantığında ortaya çıkıyor.Malumunuz 1.14 çıktı. Sunucunun 1.14 sürümüne geçeceği zamanı tahminen de olsa bizlerle paylaşabilir misiniz ?
keddy
keddy
X for xCruwzy#7568
keddy
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!