70/71 play.projects.gg Netherite Sunucu 🏅 Sunucu Ödüllü - Emek 1.21.x Survival Sunucu - ⭐ Elysia - PLAY.PROJECTS.GG - MMO/Kanlı Ay/Mevsim/Ünvan/Efsunlar/Yetenek -

Konu, 9 Temmuz 2026 17:22'de tarihine kadar sabit.
Sunucuya ilk defa giriş yapayım dedim Bakıma alındı :D. Ne zaman açılır ? Bilgi verebilir misiniz ?

Sunucuya ilk defa giriş yapayım dedim Bakıma alındı :D. Ne zaman açılır ? Bilgi verebilir misiniz ?
Sunucu açık, halihazırda bayram olduğu için iyi hazırlanmak istedik :) kanlı ay yaratıkları ilk 12 saat oynadığınız sürede %25 daha az hasar veriyorlar. Bu değişiklikten ötürü birkaç dakikalık kesinti oldu.

Sunucu açık, halihazırda bayram olduğu için iyi hazırlanmak istedik :) kanlı ay yaratıkları ilk 12 saat oynadığınız sürede %25 daha az hasar veriyorlar. Bu değişiklikten ötürü birkaç dakikalık kesinti oldu.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bugün saat 11 gibi sunucuya res atıldı sonra tekrardan girdim. Kanlı ayda moblarla savaşırken pingim olmamasına rağmen oyun gitti evin önünde savaşıyordum oradan evin arkasına koştugumda bağlantın uzaktaki bilgisayar tarafından zorla kapatıldı gibi bişi yazdı oyuna girdiğimde evin önünde, moblarla savaştıgım yerde itemlerim yerdeydi yani evin arkasına koşmama rağmen evin önünde ölmüştüm kötü tarafı 4 saat 58 dakika küsür saniye yaşam sürem vardı :(

Bilgilendirme için teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bugün saat 11 gibi sunucuya res atıldı sonra tekrardan girdim. Kanlı ayda moblarla savaşırken pingim olmamasına rağmen oyun gitti evin önünde savaşıyordum oradan evin arkasına koştugumda bağlantın uzaktaki bilgisayar tarafından zorla kapatıldı gibi bişi yazdı oyuna girdiğimde evin önünde, moblarla savaştıgım yerde itemlerim yerdeydi yani evin arkasına koşmama rağmen evin önünde ölmüştüm kötü tarafı 4 saat 58 dakika küsür saniye yaşam sürem vardı :(
Bu tür sorunları /ticketaç komutuyla bize iletirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Malumunuz 1.14 çıktı. Sunucunun 1.14 sürümüne geçeceği zamanı tahminen de olsa bizlerle paylaşabilir misiniz ?

Malumunuz 1.14 çıktı. Sunucunun 1.14 sürümüne geçeceği zamanı tahminen de olsa bizlerle paylaşabilir misiniz ?
Sunucuda tek geliştirici ben olduğum için biraz uzun sürebilir. Kütüphanede yapılan değişiklikleri ve yenilikleri henüz net olarak bilmiyorum hem öğrenmem vakit alabilir hem de pek vaktim yok. Tüm boş vakitlerimde sunucunun tam optimizasyonu üzerinde çalışıyorum. Düşük maliyetle yüksek oyuncu sayısına sahipken %99 verim alabilmek şu anki öncelikli amacım. :) Son buildlerdeki tüm yenilikler optimizasyon çalışmalarının ışığında "elim değmişken şu olayı da halledeyim" mantığında ortaya çıkıyor.

Build 143:
>
Kaptanın yeni başlamamış oyuncuları da uzağa atmasına neden olan bir hata düzeltildi.
>
/parchment komutu /parchmentvip olarak değiştirildi.
>
Yeni başlayan oyuncular Kanlı Ay yaratıklarından daha az hasar alırlar.

Gerçekten mükemmel bir sunucu eşsiz diyorum başka bir şey demiyorum.

Build 144:

>
Goblin Kanı düşme oranı arttırıldı.
> Ölümyiyen Kanı düşme oranı arttırıldı.
> Anıt Kırığı düşme oranı arttırıldı.
> Eskimiş Sayfa düşme oranı arttırıldı.
> Arakne Zehri düşme oranı arttırıldı.
> Öldüğünüz noktaya ışınlanırken sistemin istenilen paranın iki katını çekmesine neden olan bir hata giderildi.
> Çekiç I büyüsü oyundan kaldırıldı. İsteyenler kazmalarında hatıra olarak bu büyüyü saklayabilirler.
> Savrulma büyüsü de ücret karşılığı Icarus NPC aracılığıyla eşyadan kaldırılabilir.

Build 145:
>
Şövalye ve üstündeki oyuncular lordluğa aday olabilirler.
>
Övgü sistemi oyundan kaldırıldı.
>
Optimizasyon çalışmaları yapıldı.

Hayran kaldım sayılır çok fazla başarılar dilerim :)

Build 146:
>
Takas yaparken artık para girilen miktarı sol-sağ tıklayarak arttırmak yerine karşınıza çıkan örs menüsünden direkt teklif etmek istediğiniz miktarı girip takasa devam edebiliyorsunuz.
> Takım sistemi tamamen değişti. Eski takım liderleri oyuna girdiğinde tek seferliğine /takimevimegit komutuyla takım evlerine gidebilirler.
> /mod komutu yeniden aktif.
> Anti hiledeki bazı blok tespitlerinin yanlış çalışmasına neden olan hatalar düzeltildi.

Yeni takım sisteminin detayları için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresine bakabilirsiniz.

Build 147:
>
Takım oluştururken ve ev ayarlarken hesap yükseltmesine sahip oyunculardan ücret kesilmiyor.
>
Özel mesaj gibi oyuncunun listelenmesi gereken TAB tamamlanmalarında örnek komut kullanımının görünmemesine neden olan bir hata düzeltildi.
>
Profil ekranında unvanın gözükmemesine neden olan bir hata düzeltildi.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl