Eğer tanıtım konusu gibi bir açıklama yeri olmazsa, büyük resimler eklenmezse bu haliyle sunucu hakkında pek bilgi edinmek zor. Oradaki mini açıklama hiçbir şekilde beni ve bir çok oyuncuyu sunucuya girmeye teşvik edemez. Zaten kaç yorumdur bunu anlattım. Ekranın çok küçük bir kısmında eksik özellikli bir mini açıklama olması hiç bir şeyi değiştirmiyor şu an
Mini Açıklama bu bahsettiğim sorunları çözemez, daha çok açıklama özelliği gelirse, ben belki üst sıradaki sunucuyu beğenmeyip, alt sıradakini beğenebilme şansım olur daha girmeden. Bir çok Sunucu Listesinin şuanki formatı para vermeyen hiçbir sunucu ufak bile olsa listede olmasından yarar kazanamıyor (eğer listede az sunucu yoksa tabii), bir çoğu sırf para kazanmak için tasarlanıyor, verenler vermeyenlere göre gabar dağı kadar avantaj sağlıyor, Fakat yeni özelliklerle vermeyenlerin de en azından düzgün şekilde oyuncu çekme fırsatı olur. Bu Sunucu sahibi veya oyunculuk durum değil site sahibinin çözeceği iştir. Bunu çözmeyip sadece para verenlerin ilsteden ekmeğini yiyip vermeyenlere hiç bir şey bırakmıyorsa kendi tercihi.
Bu sorunları çözmeyen hiçbir vote sitesini kullanmıyorum, eğer bunları çözen bir site çıkarsa hem kullanır hemde bir ton para yatırırım. Ama şuanki formatı kullananlar sitelerini para yatırmadan yararsız hale getirdikleri için bu tarz sitelere para yedirmemeyi tercih ediyorum şahsimce.