L
Legauthant
Ziyaretçi
start.sh yok ondan kapanıyor.Merhabalar OP Skyblock sunucum durduk yere kendi kendine kapanıyor. Sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz.
Verdiği hata şu;
[21:07:48] [Spigot Watchdog Thread/INFO]: Startup script './start.sh' does not exist! Stopping server.
[21:07:48] [Thread-4/INFO]: Stopping server
start.sh ne oluyor acaba ?start.sh yok ondan kapanıyor.
.ejdzey
Sunucuyu başlatırken kullandığınız .bat dosyasını atabilirseniz yardımcı olabilirimMerhabalar OP Skyblock sunucum durduk yere kendi kendine kapanıyor. Sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz.
Verdiği hata şu;
[21:07:48] [Spigot Watchdog Thread/INFO]: Startup script './start.sh' does not exist! Stopping server.
[21:07:48] [Thread-4/INFO]: Stopping server
Sunucuyu başlatırken kullandığınız .bat dosyasını atabilirseniz yardımcı olabilirim
.ejdzey
bunu dener misinizBuyrun
.ejdzey
Sunucunuzun daha optimize çalışması için gerekli birkaç kod var orada daha verimli çalışacaktır merak etmeyin.Attığınız bat dosyasını ekledim, sunucum öyle her dakika kapanmıyordu zaten arada bir oluyordu. Birdaha olursa söylerim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Ha bide ne değişikler yaptınız acaba?
Sunucunuzun daha optimize çalışması için gerekli birkaç kod var orada daha verimli çalışacaktır merak etmeyin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!