Sunucu kalabalığı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.595
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Merhabalar tekrardan.

Belki birçoğunuz belki beni eski ismimle (AliEmirTR) olarak tanıyordur.
Sınavlarımın ardından yavaş yavaş foruma ve yaptığım işlere geri dönmeye başladım.

Son zamanlarda gördüğüm kadarıyla sürekli sunucu açılıyor ve benim görüşüme göre açılan sunucuların büyük çoğunluğu birbirinden beter.

Beterden kastım ise emek verilmemiş, üzerinde durulmamış, düşünülmemiş sunuculardır.
Gördüğüm kadarıyla birçok sunucu, "Bilinmeyen Komut" mesajını bile düzenlemekten aciz.
Bunun yanı sıra alıntı menüler, berbat prefixler gözüme çarpmakta.

Tüm sunucuları kast etmiyorum fakat geneli böyle sunucuların.
Sizin de düşüncelerinizi merak etmiyor değilim, tartışmak istiyorum biraz bu konuyu.

help.png

Bu örnek biraz önce girdiğim bir sunucudandı, isim vermeyeceğim fakat genel böyle :/
Bu yüzden sanki her eline para geçen, para kazanırım gözüyle sunucu açıyor.​

Merhabalar tekrardan.

Sınavlarımın ardından yavaş yavaş foruma ve yaptığım işlere geri dönmeye başladım.

Son zamanlarda gördüğüm kadarıyla sürekli sunucu açılıyor ve benim görüşüme göre açılan sunucuların büyük çoğunluğu birbirinden beter.

Beterden kastım ise emek verilmemiş, üzerinde durulmamış, düşünülmemiş sunuculardır.
Gördüğüm kadarıyla birçok sunucu, "Bilinmeyen Komut" mesajını bile düzenlemekten aciz.

Sizin de düşüncelerinizi merak etmiyor değilim, tartışmak istiyorum biraz bu konuyu.

Ekli dosyayı görüntüle 150769

Bu örnek biraz önce girdiğim bir sunucudandı, isim vermeyeceğim fakat genel böyle :/
önüne gelenin sunucu açmasına ve piyasanın düzenini bozmasına bir şey demiyorum sonuna kadar haklısınız fakat örnek olarak bilinmeyen komut'u göstermeniz saçma

önüne gelenin sunucu açmasına ve piyasanın düzenini bozmasına bir şey demiyorum sonuna kadar haklısınız fakat örnek olarak bilinmeyen komut'u göstermeniz saçma
Bunu örnek göstermemin sebebi şudur, benim görüşüme göre çoğu sunucu sahibi bu mesajı nereden düzenleyeceğini bile bilmeyip açıyordur. Hadi bu sebebi de geçtim diyelim, bir cümle mesajı düzenlemek ne kadar zor olabilir? Fark etmediler diyelim, bu durumda da sunucu açıyorsunuz ve farketmeyeceğiniz yerin sunucunun temel mesajlarından biri olması da tecrübesizlik göstergesidir benim görüşümce.

Merhabalar tekrardan.

oyuncunun unk cmd ye takılacağını veya renk paletini eleştireceğini düşünmüyorum (&4&l hariç bunu kullanan benden saygı beklemesin xd)

oyuncunun unk cmd ye takılacağını veya renk paletini eleştireceğini düşünmüyorum (&4&l hariç bunu kullanan benden saygı beklemesin xd)
Oyuncunun önemseyeceğini ben de düşünmüyorum fakat sunucu sahibinin önemsemesi gereken bir nokta olduğunu düşünüyorum. (sondaki mesaja ben de katılıyorum :D)

Babasından para alanlar direk sunucu açıyor :D

Babasından para alanlar direk sunucu açıyor :D
baba parasına bile ihtiyaç yok ki anasını satayım 20₺'ye bile alabiliyorsun makine :D hadi diyelim 20₺'likte almadı adam 60-70₺'ye alır ve o da fazla büyük bir para değil :D
aslında varya hostingler bir kural getirse sunucu sahibini sorup soruşturmadan sunucusunu vermeyecek aga

gerçi o zamanlarda hostingler batar :p

Nerede çokluk orada papatya

aga sonoyuncuda bile böyle .s

Merhabalar tekrardan.

Katılıyorum Sunucu Açtıklarında Gözüne İlk Gelen Sadece Para Kazanmak Oluyor Sunucuya Hiç Özen Göstermiyorlar Düşüncene Katılıyorum..

MC kitlesi yavaştan yavaştan oluyor gıbı oyuncuların pekte onemsemesiği bir şey.

Zaten bjna benzer bir konuyu bende açmıştım fakat biraz yanlış anlatmıştım
Siz burada resmen düşüncelerimi yazıya dökmüşsünüz Edit: Teşekkürler bunun için
Ayrica minecraft sunucu açanlar hiç bir bilgisi olmadan açiyorlar hiç emek vermeden(çoğu)
Neyse demek istediklerim bu kadardi iyi günler

Zaten bjna benzer bir konuyu bende açmıştım fakat biraz yanlış anlatmıştım
Siz burada resmen düşüncelerimi yazıya dökmüşsünüz Edit: Teşekkürler bunun için
Ayrica minecraft sunucu açanlar hiç bir bilgisi olmadan açiyorlar hiç emek vermeden(çoğu)
Neyse demek istediklerim bu kadardi iyi günler
Düşüncelerimizin aynı olmasına sevindim, rica ederim.
Dedikleriniz doğru, hiçbir emek verilmeden açılıyor sunucular ve ben buna sinir oluyorum :D
Size de iyi günler :)

O kadar gereksiz ve birbirinin kopyası sunucu yoğunluğu ve ne yaptığı, ne istediği belirsiz oyuncu var ki insan beziyor gördükçe, gerçekten emek veren onlarca sunucu eriyip gitti 40x40 ada ve x50 elmas blok uğruna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl