Claures
Amirim?
- Elmaslar
- 409
- Minecraft
- allyemir_0
Discord:
AliEmirBoztas#8203
Merhabalar tekrardan.
Belki birçoğunuz belki beni eski ismimle (AliEmirTR) olarak tanıyordur.
Sınavlarımın ardından yavaş yavaş foruma ve yaptığım işlere geri dönmeye başladım.
Son zamanlarda gördüğüm kadarıyla sürekli sunucu açılıyor ve benim görüşüme göre açılan sunucuların büyük çoğunluğu birbirinden beter.
Beterden kastım ise emek verilmemiş, üzerinde durulmamış, düşünülmemiş sunuculardır.
Gördüğüm kadarıyla birçok sunucu, "Bilinmeyen Komut" mesajını bile düzenlemekten aciz.
Bunun yanı sıra alıntı menüler, berbat prefixler gözüme çarpmakta.
Tüm sunucuları kast etmiyorum fakat geneli böyle sunucuların.
Sizin de düşüncelerinizi merak etmiyor değilim, tartışmak istiyorum biraz bu konuyu.
Bu örnek biraz önce girdiğim bir sunucudandı, isim vermeyeceğim fakat genel böyle :/
Bu yüzden sanki her eline para geçen, para kazanırım gözüyle sunucu açıyor.
Belki birçoğunuz belki beni eski ismimle (AliEmirTR) olarak tanıyordur.
Sınavlarımın ardından yavaş yavaş foruma ve yaptığım işlere geri dönmeye başladım.
Son zamanlarda gördüğüm kadarıyla sürekli sunucu açılıyor ve benim görüşüme göre açılan sunucuların büyük çoğunluğu birbirinden beter.
Beterden kastım ise emek verilmemiş, üzerinde durulmamış, düşünülmemiş sunuculardır.
Gördüğüm kadarıyla birçok sunucu, "Bilinmeyen Komut" mesajını bile düzenlemekten aciz.
Bunun yanı sıra alıntı menüler, berbat prefixler gözüme çarpmakta.
Tüm sunucuları kast etmiyorum fakat geneli böyle sunucuların.
Sizin de düşüncelerinizi merak etmiyor değilim, tartışmak istiyorum biraz bu konuyu.
Bu örnek biraz önce girdiğim bir sunucudandı, isim vermeyeceğim fakat genel böyle :/
Bu yüzden sanki her eline para geçen, para kazanırım gözüyle sunucu açıyor.