SquidGaming
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- LugalKalma
Öncelikle sunucumda özel para birimi olarak kullandığım &2Kredi şeklinde bir item var ve bu item gold_nugger yani Altın Külçesi türkçe hali ile.Ben bunlardan 1 tane elde edene 1 demir vermek istiyorum yani oyuncu bundan 1 tane biriktiricek /takas1 şeklinde bir komut yazıcak (/takas yapmazsanız sevinirim türkçeleştirme var /trade'i türkçeleştirdim(komutu kendim editleyebiliyorsam istediğiniz şekilde yapabilirsiniz)) ve o kişiden &2Kredi isimli altın parçacığını alıp demir vericek.Basit bir skript gibi gözükebilir yani önceden yapılmış diyebilirsiniz ama bir problem var ki Sunucumda Anvil ile itemlere renkli isim verebiliyorsunuz.Yani bir kişi gold nugget'a gidip &2Kredi ismini verdiğinde onu bu sistemde kullanabiliyor daha doğrusu sistemi buldum ve orda kullanıyordu biraz uğraştım ama istediğim gibi olmadı bende buna bir lore ekledim yani özel iteme artık &2Kredi with lore "Sadece takasda kullanılır" açıklamasını verdim bulduğum skriptti yine editledim lore'a göre ama bir değişim olmadı.Sizden isteğim lore'na ve ismine bakıp eğer doğru ise o itemi alıp 1 demir veren bir skript.Kolay gelsin.