Sunucu için Minecraft Versiyonunu Ne Seçmeliyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Castollo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 590
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Castollo

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
Castollo
Arkadaşlar selam, ileride proje olarak başlamayı düşündüğüm Faction sunucusu için sizce hangi Minecraft versiyonunu kullanmalıyım. Araştırmalarıma göre 1.8.X eski PVP sisteminden ötürü kesinlikle tercih edilmeliymiş. Siz ne diyorsunuz ?

Birde ayrıca ben sunucumu 1.8.X yapmak istesem bu sürümden yukarı olanlar ve aşağı olanlar kesinlikle katılmamalı dimi ? Yani zaten katılamazlar sanırım.

Katılabilirler bunda bir sorun yok hocam.

Faction sunucu için her zaman 1.8.x olması doğru olacaktır. PVP dönen bir tür olduğundan sadece 1.8.x ile giriş yapsınlar. VivaVersion plugini ile sürüm desteği olur ama üst sürüm ile giren kişilerde bug oluşur. Sen 1.8.x ile sabit giriş sağlarsın.

Factions 1.8x olur ancak pek ilgi çekeceğini düşünmüyorum rpg fc veya özel modellemeli fc sunucusu açmak daha çok ilgi çeker diye düşünüyorum

1.16.5+ tercihimdir.

Faction kitlesini incelemeden açmamalısın, faction açacaksan az çok faction oynayan arkadaşın olacağını düşünüyorum onlara 1.8 sürümü yerine 1.16.5 ve üstü sürümlerde özel modellemeli eşya ve yaratıkların olduğu bir faction sürümünü beğenirler mi diye sor, fikirlerini dinle ve tartış.
Sonrasında şimdiler de aktif olan faction sunucularına git discord adreslerine veya direkt sunucularına arkadaşlarına sorduğun soruyu tanımadığın insanlarla sor onları dinle.

Şahsen ben yüksek sürümde yenilikçi bir faction görmedim üst sürümlerin avantajlarını kullanarak bir faction açmak mantıklı olabilir de olmayabilir de arz-talep meselesi.

1.8 temelli sunucu kurmanı öneririm bu sayede her iki kitleyi(Alt sürüm ve Üst sürüm oyuncuları) de çekmiş olursun.

1.8 temelli sunucu kurmanı öneririm bu sayede her iki kitleyi(Alt sürüm ve Üst sürüm oyuncuları) de çekmiş olursun.
Ben 1.16.5 Temelli PVPciyim fakat 1.8 temelli güzel bir sunucu görünce giriyorum dediğin doğru alt sürüm ve üst sürüm oyuncuları çekiyor fakat 1.8ciler 1.16.5e genelde geçmek istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl