Çözüldü Sunucu hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör tarafından düzenlendi:
Moderatör tarafından düzenlendi:
1.12 TacoSpigot sıkıntı çıkarabilir ama denemekten zarar gelmez. + Olarak sunucuyu başlatsa da başlatmasa da normalde açılması lazım.
Direkt pluginleri atarak açarsa sunucu kurulum yapamıyor diye biliyorum.

81115

pluginlerimde böyle
birde tacospigot yada spigot ne fark ederki

sunucuyu açdım biraz oynadım restart attım açılmadı böyle kaldı
81119

Vehicle ve Itemizeri çıkart ve ismi (1) içerenlerin isimlerini düzelt tekrar dene.Aynı zamanda leak plugin varsa onları da çıkart sorunun internet üzerine aratınca önerilen çözümler bunlar.

start.bat kodunu atar mısın. Taco Yerine PaperSpigot öneririm şuan benim sunucumda PaperSpigot 1.12 sürümü. (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
) İndirdikten sonra tekrardan aç işte eula yı falan hallet sunucuya pluginleri atmadan önce bi çalıştır. Hata çıkmazsa plugins klasörüne pluginlerini at.

start.bat kodunu atar mısın. Taco Yerine PaperSpigot öneririm şuan benim sunucumda PaperSpigot 1.12 sürümü. (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
) İndirdikten sonra tekrardan aç işte eula yı falan hallet sunucuya pluginleri atmadan önce bi çalıştır. Hata çıkmazsa plugins klasörüne pluginlerini at.
sunucu sorunsuz çalışmaya başladı ama sunucuya bir arkadaşım girince bir donuyo ve zaman aşımına uğradı diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl