Şimdi herşeyi tamamen sil.Pluginleri yedeklemeyi unutma.herhalde öyle oldu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Moderatör tarafından düzenlendi:
Şimdi herşeyi tamamen sil.Pluginleri yedeklemeyi unutma.herhalde öyle oldu
1.12 TacoSpigot sıkıntı çıkarabilir ama denemekten zarar gelmez. + Olarak sunucuyu başlatsa da başlatmasa da normalde açılması lazım.Şimdi herşeyi tamamen sil.Pluginleri yedeklemeyi unutma.burdan tacospigot kur.Sunucu 1 kez aç.Sonra kapat.Sonra pluginleri at.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Direkt pluginleri atarak açarsa sunucu kurulum yapamıyor diye biliyorum.1.12 TacoSpigot sıkıntı çıkarabilir ama denemekten zarar gelmez. + Olarak sunucuyu başlatsa da başlatmasa da normalde açılması lazım.
Konsol.Artz#5992
Tacospigotun optimizasyonu daha iyi tpsi arttırır.
Konsol.Artz#5992
deniyorumTacospigotun optimizasyonu daha iyi tpsi arttırır.
Konsol.Artz#5992
BlackKpoT#3087
Konsol.Artz#5992
sunucu sorunsuz çalışmaya başladı ama sunucuya bir arkadaşım girince bir donuyo ve zaman aşımına uğradı diyorstart.bat kodunu atar mısın. Taco Yerine PaperSpigot öneririm şuan benim sunucumda PaperSpigot 1.12 sürümü. () İndirdikten sonra tekrardan aç işte eula yı falan hallet sunucuya pluginleri atmadan önce bi çalıştır. Hata çıkmazsa plugins klasörüne pluginlerini at.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Port açtın değil mi?sunucu sorunsuz çalışmaya başladı ama sunucuya bir arkadaşım girince bir donuyo ve zaman aşımına uğradı diyor
Konsol.Artz#5992
evet açtımPort açtın değil mi?
Sorun devam ediyor mu birde console a log düşüyor mu?evet açtım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!