Çözüldü Sunucu çöküyor yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigit135

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
Crush4Win

Discord:

Crush4Win#0472

MErhaba ben 1.16.4 kendi çapımda bir skyblock sunucusu açıyorum. Fakat şu son günlerde çok can sıkıcı bir olaya tanıklık ettim. Sunucuma bir kaç kere bot attıklarını gördüm fakat bu bot attıkları için midir bilemem ama sunucu 4 - 5 saat açık kaldıktan sonra sunucu çöküyor acıl yardım pls

sunucu logunuzu hasteb.in e yükleyip atınız

[21:51:45] [Spigot Watchdog Thread/INFO]: Startup script './start.sh' does not exist! Stopping server.
[21:51:45] [Spigot Watchdog Thread/INFO]: Stopping server

Line 3896 yı kontrol edermisin skriptlerine bir bakarsan iyi olucaktır ve ayrıca bu kadar error varsa baştan yapmanı tavsiye ediyorum.

Line 3896 yı kontrol edermisin skriptlerine bir bakarsan iyi olucaktır ve ayrıca bu kadar error varsa baştan yapmanı tavsiye ediyorum.
Aslında böyle değildi sunucu fakat skriptlerden dolayı olabilir bir kontrol ediyim. Line 3896 start.bat içinde sunucu durunca yeniden başlatan bir şey yollamadığından dolayı sanırsam orada öyle bir hata alıyorum. Bu arada bir skkript yüklemiştim sonra böyle yapmaya başladı skripti sildim ama devam ediyor hala.

Son düzenleme:
Aslında böyle değildi sunucu fakat skriptlerden dolayı olabilir bir kontrol ediyim. Line 3896 start.bat içinde sunucu durunca yeniden başlatan bir şey yollamadığından dolayı sanırsam orada öyle bir hata alıyorum. Bu arada bir skkript yüklemiştim sonra böyle yapmaya başladı skripti sildim ama devam ediyor hala.
Skriptleri kaldırıp denermisin sorun omu anlayalım oysa ben Bi araştırmayım.

Skriptleri kaldırıp denermisin sorun omu anlayalım oysa ben Bi araştırmayım.
tüm skriptleri kapatıp sunucuyu açtım sorun devam ederse yazarım etmezse bildiririm. Şimdiden teşekkürler

Line 3896 yı kontrol edermisin skriptlerine bir bakarsan iyi olucaktır
"Startup script './start.sh' does not exist! Stopping server." --> "./start.sh başlatma dosyası yok! Sunucu kapatılıyor."
server.jar'ın bulunduğu dizindeki spigot.yml dosyası içindeki restart-script değerinde belirlenmiş olan start.sh dosyası olmadığı için sunucu çöktükten sonra tekrar başlatamıyor.

"Startup script './start.sh' does not exist! Stopping server." --> "./start.sh başlatma dosyası yok! Sunucu kapatılıyor."
server.jar'ın bulunduğu dizindeki spigot.yml dosyası içindeki restart-script değerinde belirlenmiş olan start.sh dosyası olmadığı için sunucu çöktükten sonra tekrar başlatamıyor.
Sadece o değil 1500 e yakın error var
O 2.bi düşünceydi

Arkadaşlar lütfen doğru düzgün bilgi verin arkadaşımızın aklını karıştırmayın.
Kankam CombatLogX plugini placeholderları sürekli aktifleştirip devredışı bıraktırıyor. Kontrol eder misin?

oradaki ./start sh yerindeki start kısmını baslat yapsam düzelirmi çünkü ben sunucuyu baslat.bat dosyasından baslatıyorum ya da sunucu klasöründeki baslatı start yapsam düzelirmi

oradaki ./start sh yerindeki start kısmını baslat yapsam düzelirmi çünkü ben sunucuyu baslat.bat dosyasından baslatıyorum ya da sunucu klasöründeki baslatı start yapsam düzelirmi
./start.sh olan kısmı ./baslat.bat yaparsan sunucu kapandığında tekrardan aktif olur. Bu önerim sadece windows vds sunucularda geçerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl