yigit135
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- Crush4Win
Discord:
Crush4Win#0472
Crush4Win#0472
Reaven Team#9061
Atlas Gencer#0492
[21:51:45] [Spigot Watchdog Thread/INFO]: Startup script './start.sh' does not exist! Stopping server.
[21:51:45] [Spigot Watchdog Thread/INFO]: Stopping server
Crush4Win#0472
Aslında böyle değildi sunucu fakat skriptlerden dolayı olabilir bir kontrol ediyim. Line 3896 start.bat içinde sunucu durunca yeniden başlatan bir şey yollamadığından dolayı sanırsam orada öyle bir hata alıyorum. Bu arada bir skkript yüklemiştim sonra böyle yapmaya başladı skripti sildim ama devam ediyor hala.Line 3896 yı kontrol edermisin skriptlerine bir bakarsan iyi olucaktır ve ayrıca bu kadar error varsa baştan yapmanı tavsiye ediyorum.
Crush4Win#0472
Atlas Gencer#0492
Skriptleri kaldırıp denermisin sorun omu anlayalım oysa ben Bi araştırmayım.Aslında böyle değildi sunucu fakat skriptlerden dolayı olabilir bir kontrol ediyim. Line 3896 start.bat içinde sunucu durunca yeniden başlatan bir şey yollamadığından dolayı sanırsam orada öyle bir hata alıyorum. Bu arada bir skkript yüklemiştim sonra böyle yapmaya başladı skripti sildim ama devam ediyor hala.
Crush4Win#0472
tüm skriptleri kapatıp sunucuyu açtım sorun devam ederse yazarım etmezse bildiririm. Şimdiden teşekkürlerSkriptleri kaldırıp denermisin sorun omu anlayalım oysa ben Bi araştırmayım.
"Startup script './start.sh' does not exist! Stopping server." --> "./start.sh başlatma dosyası yok! Sunucu kapatılıyor."Line 3896 yı kontrol edermisin skriptlerine bir bakarsan iyi olucaktır
Atlas Gencer#0492
Sadece o değil 1500 e yakın error var"Startup script './start.sh' does not exist! Stopping server." --> "./start.sh başlatma dosyası yok! Sunucu kapatılıyor."
server.jar'ın bulunduğu dizindeki spigot.yml dosyası içindeki restart-script değerinde belirlenmiş olan start.sh dosyası olmadığı için sunucu çöktükten sonra tekrar başlatamıyor.
Crush4Win#0472
skriptleri iptal ettiğimde sunucu 5 saat açık kaldı ve 0 hata.Sorun değil.
aBozdaG#0532
Crush4Win#0472
oradaki ./start sh yerindeki start kısmını baslat yapsam düzelirmi çünkü ben sunucuyu baslat.bat dosyasından baslatıyorum ya da sunucu klasöründeki baslatı start yapsam düzelirmi"Startup script './start.sh' does not exist! Stopping server." --> "./start.sh başlatma dosyası yok! Sunucu kapatılıyor."
server.jar'ın bulunduğu dizindeki spigot.yml dosyası içindeki restart-script değerinde belirlenmiş olan start.sh dosyası olmadığı için sunucu çöktükten sonra tekrar başlatamıyor.
aBozdaG#0532
./start.sh olan kısmı ./baslat.bat yaparsan sunucu kapandığında tekrardan aktif olur. Bu önerim sadece windows vds sunucularda geçerli.oradaki ./start sh yerindeki start kısmını baslat yapsam düzelirmi çünkü ben sunucuyu baslat.bat dosyasından baslatıyorum ya da sunucu klasöründeki baslatı start yapsam düzelirmi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!