Freque
freque.keyubu.com
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- asdfg1
Discord:
✧ Saul_Goodman#9999
✧ Saul_Goodman#9999
Salvadore#1453
✧ Saul_Goodman#9999
java indirdim dedim yajava indirmemişsiniz, lütfen java indirin.
Salvadore#1453
.bat Dosyasıyla sunucuyu başlatmak istiyorum ancak hata veriyor. Jar dosyasını açınca başlıyor. Java yüklü 64 bit. İnternetten bakınca JAVA_HOST PATH vs. gibi şeyleri denedim bir şey değişmedi hala aynı hata.
Ekli dosyayı görüntüle 207011
bat dosyasının kodları doğru başka kodlar denedim bir şey değişmedi
✧ Saul_Goodman#9999
indirdim değişmedi
✧ Saul_Goodman#9999
C:\Program Files\Java\jdk-17.0.4mesajı yanlış attım. kusura bakmayın. yeni mesajım;
java konumunu giriniz. örnek konum: "C:/Program Files/Java/jdk-17.0.2/bin/java.exe"
Not: jdk-17.0.2 yazısını kendi ajva sürümünüze göre düzenleyin.
Demir#1417
Java’yı path’a eklemen gerek diye biliyorum. Denedim demişsin ama tekrar farklı bir yerden bakarak denemeni tavsiye ederim.C:\Program Files\Java\jdk-17.0.4
konumum bu nereye giricem bunu
✧ Saul_Goodman#9999
cmdye java -version yazıyorum çalışıyor ama bat dosyası hala aynı hatayı veriyorJava’yı path’a eklemen gerek diye biliyorum. Denedim demişsin ama tekrar farklı bir yerden bakarak denemeni tavsiye ederim.
✧ Saul_Goodman#9999
değişmedi bir şey spamlamaya başladı o kadartitle raven
:x
java -Xms10M -Xmx12G -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.region=EN -jar spigot.jar nogui
goto x
Bunu başlat.bat içine copy-paste yap olacaktır
✧ Saul_Goodman#9999
denedim zaten verdiğiniz linkten indirip kurdum ancak çalışmadısize .exe olan javayi belirttim onu çalıştırıp kurun dedim ama...
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!