Çözüldü Sunucu .bat Dosyası Çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Freque
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.028
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Freque

freque.keyubu.com
Elmaslar
5
Minecraft
asdfg1

Discord:

✧ Saul_Goodman#9999

.bat Dosyasıyla sunucuyu başlatmak istiyorum ancak hata veriyor. Jar dosyasını açınca başlıyor. Java yüklü 64 bit. İnternetten bakınca JAVA_HOST PATH vs. gibi şeyleri denedim bir şey değişmedi hala aynı hata.
1659185278060.png

bat dosyasının kodları doğru başka kodlar denedim bir şey değişmedi

java konumunu giriniz. örnek konum: "C:/Program Files/Java/jdk-17.0.2/bin/java.exe"

mesajı yanlış attım. kusura bakmayın. yeni mesajım;

java konumunu giriniz. örnek konum: "C:/Program Files/Java/jdk-17.0.2/bin/java.exe"
Not: jdk-17.0.2 yazısını kendi ajva sürümünüze göre düzenleyin.

.bat Dosyasıyla sunucuyu başlatmak istiyorum ancak hata veriyor. Jar dosyasını açınca başlıyor. Java yüklü 64 bit. İnternetten bakınca JAVA_HOST PATH vs. gibi şeyleri denedim bir şey değişmedi hala aynı hata.
Ekli dosyayı görüntüle 207011
bat dosyasının kodları doğru başka kodlar denedim bir şey değişmedi

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
spigotun forku olan daha optimize olan paperi indirin Başlatma kodunuzu b
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dakiyle değiştirin.

Anladığım kadarıyla Javayı düzgün kuramamissiniz
Java 17yi indirin Windows vds ise Windows x64 Installer olanı indirin

mesajı yanlış attım. kusura bakmayın. yeni mesajım;

Not: jdk-17.0.2 yazısını kendi ajva sürümünüze göre düzenleyin.
C:\Program Files\Java\jdk-17.0.4
konumum bu nereye giricem bunu

C:\Program Files\Java\jdk-17.0.4
konumum bu nereye giricem bunu
Java’yı path’a eklemen gerek diye biliyorum. Denedim demişsin ama tekrar farklı bir yerden bakarak denemeni tavsiye ederim.

Java’yı path’a eklemen gerek diye biliyorum. Denedim demişsin ama tekrar farklı bir yerden bakarak denemeni tavsiye ederim.
cmdye java -version yazıyorum çalışıyor ama bat dosyası hala aynı hatayı veriyor

title raven
:x
java -Xms10M -Xmx12G -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.region=EN -jar spigot.jar nogui
goto x

Bunu başlat.bat içine copy-paste yap olacaktır

title raven
:x
java -Xms10M -Xmx12G -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.region=EN -jar spigot.jar nogui
goto x

Bunu başlat.bat içine copy-paste yap olacaktır
değişmedi bir şey spamlamaya başladı o kadar

size .exe olan javayi belirttim onu çalıştırıp kurun dedim ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl