Çözüldü Sunucu Açılırken Pluginler Disabled Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asfasgagas

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
YigitFatherSD
Sunucuma fastcraft pluginini ekledikten sonra sunucumu tekrar açmaya çalıştığım zaman belli bir süre sonra pluginlerin disabled olduğunu gördüm. Gerek pluginleri güncelledim gerek eklediğim plugini sildim gerek sunucu yedeğini yükledim fakat çözüme ulaşamadım. Yardımlarınızı Bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.

usercache.json dosyasından kaynaklı olabiliyor bu çoğu zaman plugins klasörüne girmeden önce sunucuyu başlattığınız yerdeki usercache.json dosyasını masaüstüne atın ve tekrar sunucuyu açmayı deneyin

Sunucuma fastcraft pluginini ekledikten sonra sunucumu tekrar açmaya çalıştığım zaman belli bir süre sonra pluginlerin disabled olduğunu gördüm. Gerek pluginleri güncelledim gerek eklediğim plugini sildim gerek sunucu yedeğini yükledim fakat çözüme ulaşamadım. Yardımlarınızı Bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
Leak kullandığınız eklenti varsa kaldırın, başlarda sorun olmuyor gibi gözüksede ilerleyen zamanda sunucu dosyalarını bozacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl