Çözüldü Sunucu açılırken hata alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thiccenings

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
153
Minecraft
Thiccenings

Discord:

Thiccenings#0351

Merhaba arkadaşlar. Sunucuyu açtığımda şöyle bir hata çıkıyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

Kod:
[ERROR] Terminal initialization failed; falling back to unsupported
java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class org.fusesource.jansi.internal.Kernel32
        at org.fusesource.jansi.internal.WindowsSupport.getConsoleMode(WindowsSupport.java:50)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.WindowsTerminal.getConsoleMode(WindowsTerminal.java:204)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.WindowsTerminal.init(WindowsTerminal.java:82)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.TerminalFactory.create(TerminalFactory.java:101)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.TerminalFactory.get(TerminalFactory.java:158)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.console.ConsoleReader.<init>(ConsoleReader.java:229)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.console.ConsoleReader.<init>(ConsoleReader.java:221)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.console.ConsoleReader.<init>(ConsoleReader.java:213)
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.<init>(MinecraftServer.java:141)
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.<init>(DedicatedServer.java:43)
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.main(MinecraftServer.java:986)
        at org.bukkit.craftbukkit.Main.main(Main.java:220)

Birde sunucu açıkken bazen bu uyarıyı alıyorum neden?

Kod:
>>[WARN] Task failed
java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class org.fusesource.jansi.internal.Kernel32
        at org.fusesource.jansi.internal.WindowsSupport.setConsoleMode(WindowsSupport.java:60)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.WindowsTerminal.setConsoleMode(WindowsTerminal.java:208)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.WindowsTerminal.restore(WindowsTerminal.java:95)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.TerminalSupport$1.run(TerminalSupport.java:52)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.internal.ShutdownHooks.runTasks(ShutdownHooks.java:66)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.internal.ShutdownHooks.access$000(ShutdownHooks.java:22)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.internal.ShutdownHooks$1.run(ShutdownHooks.java:47)

Yanılmıyorsam Java Sürümü Hatası Olmalı. Tüm Java Sürümleri Sunucu Açmaya Elverişli Değil.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu Linkteki Windows Çevrimdışı (64 bit) Yazanı İndirip Kurmayı Dene. Ha Bir De, Yüklemeden Önce Denetim Masasından Şu An Yüklü Olanı Kaldır.

Mümkünse java 8'in önerilen son sürümünü yükle, aynı hatayı java 10 yüklediğimde almıştım

Java 8 Doğru Bir Çözümdür. Java 10 veya Java 7 İşleri Biraz Bozabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl