Sunucu açıkları kapatmak hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MassiveL34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.804
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi ryzenin 4 gb ı mı yoksa xeonun 12 14 gb ı mı? gözle görülür bir fark var 4 gb olmasına rağmen işlem tepkileri açılış hızları vb olarak
Hocam şimdi bana önceki konuda Ryzen 4 Gb ram Xeon 8 Gb Ram ve 1.19.4 yani güncel sürüm için söylemiştiniz. Eğer güncel sürüm ise Xeon tekrarsdan kullanmamanızı tavsiye ediyorum çünkü eski sürümlerde Xeon kullanabilir fakat güncel sürümlerde kullanılırsa lag vb. sorunlar yaratacaktır. Ben önceki konuda aktif kısmını da oyun modu olarak düşünmemiştim sadece arkadaşlar arası düşünmüştüm ondan dolayı öyle bir şey demiştim. Şimdi Ryzen paketinin size uygun olan ram miktarını kullanabilirsiniz fakat Xeon kullanmamalısınız. Mesela sizin bütçenize göre 8 gb ram uygundur vb.

Hocam şimdi bana önceki konuda Ryzen 4 Gb ram Xeon 8 Gb Ram ve 1.19.4 yani güncel sürüm için söylemiştiniz. Eğer güncel sürüm ise Xeon tekrarsdan kullanmamanızı tavsiye ediyorum çünkü eski sürümlerde Xeon kullanabilir fakat güncel sürümlerde kullanılırsa lag vb. sorunlar yaratacaktır. Ben önceki konuda aktif kısmını da oyun modu olarak düşünmemiştim sadece arkadaşlar arası düşünmüştüm ondan dolayı öyle bir şey demiştim. Şimdi Ryzen paketinin size uygun olan ram miktarını kullanabilirsiniz fakat Xeon kullanmamalısınız. Mesela sizin bütçenize göre 8 gb ram uygundur vb.

Hocam öncelikle değerli yorumunuz ve vakit ayırdığınız için tekrardan çok teşekkür ederim, arkadaş arası değil direk sunucu olarak düşünüyorum yani xeonun 14 gb paketine kadar sağlama şansım var ryzen biraz işi karıştırıyor, yani şuan tek benim olduğum bir plugin paketinde bile %85 ram kullanımı kadar gösteriyor ama xeon gibi kasma donma yok ryzen 8 gb olmadığı sürece kurtarmaz yani kısacası dimi siz bana çakma lobi için falan mb olarak ayarlarsınız diiynce ben direk arkadaş için değil genel söylüyorsunuz sandım

1. PreventPortBypass
2. Herhangi bir antiCrash lpx spigotguard vs.
3. PluginHider
4. BungeeCord forkunu düzgün seçmek

Port açıklarını kapatmayı kesinlikle unutmayın PreventPortBypass yerine makinenizin Firewall ayarları ile kapatın daha sağlıklı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl