Sol Reklam

Sunucu açıkları kapatmak hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MassiveL34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.418
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MassiveL34

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Puanlar
2.360
Yer
Türkiye
Merhabalar en son minecraft sunucumuzu 2017 de falan açmıştık şuan yeni bir çok şeye uzağım ve gördüğüm kadarıyla bazı sunucular yönetici hesabıyla giriş yapılıp patlatılabiliyor bu tarz açıklar için forumda bir yazı okudum onlar yeterli oluyor mu yoksa ekstralar lazım mı

Okuduğunuz yazıyı belirtmemişsiniz.

Port açıklarını kapatmanız fazlasıyla yeterli bir koruma. Onun haricinde oyun içi güvenlikler alarak kesin çözüm sağlayabilirsiniz grief yeme konusunda. Basit güvenlik kodu skriptleri işinizi görecektir. BungeeAuthMeBridge kurarak port açıkları ile sunucuya girilmesi durumunda az da olsa bir güvenlik önlemi almış olursunuz. PreventPortBypass eklentisi ile belirli sadece sunucunuzun IP adresi ile girilmesini sağlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra güvenmediğiniz kimseye OP yetkisi vs. vermemeye özen gösterin.

Okuduğunuz yazıyı belirtmemişsiniz.

Port açıklarını kapatmanız fazlasıyla yeterli bir koruma. Onun haricinde oyun içi güvenlikler alarak kesin çözüm sağlayabilirsiniz grief yeme konusunda. Basit güvenlik kodu skriptleri işinizi görecektir. BungeeAuthMeBridge kurarak port açıkları ile sunucuya girilmesi durumunda az da olsa bir güvenlik önlemi almış olursunuz. PreventPortBypass eklentisi ile belirli sadece sunucunuzun IP adresi ile girilmesini sağlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra güvenmediğiniz kimseye OP yetkisi vs. vermemeye özen gösterin.
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için, grief ve diğer açıklar hakkında bu konudaki ayarlar yeterli mi peki sizinkilerle birlikte https://www.mc-tr.com/konu/minecraf...azla-eklenti-kaynak-ve-koruma-forklari.91501/

işinizi görecektir.
Peki optimizasyonla alakalı bişeyde soracağım 4 GB Ryzen VDS de hangi oyun modunu rahat oynatabilirim geçici olarak?
Towny 1.16.5 çalıştırdım şu şekilde kullanım mevcut.
Fotoğrafta memory kullanımı çıkmamış fakat yukarıda 45 50 civarı diyor
333.PNG

Bungee ve lobi bağlantısıda yaptım 80 civarına çıktı 3.2gb kullanıoyr toplam

Peki optimizasyonla alakalı bişeyde soracağım 4 GB Ryzen VDS de hangi oyun modunu rahat oynatabilirim geçici olarak?
Towny 1.16.5 çalıştırdım şu şekilde kullanım mevcut.
Fotoğrafta memory kullanımı çıkmamış fakat yukarıda 45 50 civarı diyor
Eki Görüntüle 221061
windowsun kendisi zaten 1 gb dan fazla rame ihtiyaç duyar 3gb ile 10 kişi oynuyabilir.Eklenti paketine ve kullandığın vds hostingin kalitesine göredir herşey

4GB Ryzen vds ile hiç bir oyun modunu oynatamazsın dostum çok zor ve çok düşük kalıyor. 8 12 16 olabilir belki bu da senin optimize etmene bağlı tamamen. Port açıklarını halledemezsen söylemen yeterli anlatıcı bir video hazırlarım.
Xeonda vds kullanıyoruz normalde bir adet 12 ve bir adet 8 gb var ryzen daha iyi olur diyince ryzen aldık bir tane fakat ne yapıcam şuan xeon mu devam edeyim 12 gb falan?

windowsun kendisi zaten 1 gb dan fazla rame ihtiyaç duyar 3gb ile 10 kişi oynuyabilir.Eklenti paketine ve kullandığın vds hostingin kalitesine göredir herşey
Sorduğumda 4-5 gb başlangıç için işinizi görür dediler ama ondan dedim

Xeonda vds kullanıyoruz normalde bir adet 12 ve bir adet 8 gb var ryzen daha iyi olur diyince ryzen aldık bir tane fakat ne yapıcam şuan xeon mu devam edeyim 12 gb falan?
Ryzen kullanmanız daha iyidir.Hostingden hostinge değişkenlik gösterir Vdslerinde cpu limit veya başka tarz sistemler varsa performansınız değişkenlik göstericektir.

Ryzen kullanmanız daha iyidir.Hostingden hostinge değişkenlik gösterir Vdslerinde cpu limit veya başka tarz sistemler varsa performansınız değişkenlik göstericektir.

Şimdi ryzenin 4 gb ı mı yoksa xeonun 12 14 gb ı mı? gözle görülür bir fark var 4 gb olmasına rağmen işlem tepkileri açılış hızları vb olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı