Sunucu Açıcam Hangi Firmadan Açmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle keyubu kullanmalısın gerçekten adamların makinesi sağlam bir makine hemde internettide iyi şahsen arkadaşımın vds ini kullanmıştım ve bu hıza çok şaşırmıştım
Keyubunun sunucularının barındırıldığı yerde barındırılan tüm makineler aynı internete sahip zaten, ayrıca günümüzde neredeyse her firmada bunu bulabilirsiniz: Intel Xeon E5-2697 v2 / x5690 / x5675 / x5670, yeni olduğu için de gelişmiş tüm firmalarda var: AMD Ryzen 9 3900X - Intel i9-9900K.
"Kesinlikle" övecek başka bir yanını bulmalısın.

Son düzenleme:
CreNW Öneririm.

Keyubu dışında istediğini kullanabilirsin, sunucunda başarılar :)

Keyubu öneririm.

Keyubu, Batihost (Sadece bu iki firmaya güvendiğim için söylüyorum. Batihost firmasını çok kez test ettim.)

Ben bugün @dehost firmasından alıcam gayet başarılı ve uygun görünüyor

Sunucu Açacağım Ama Kimlik Numarası Adres Falan İstedikleri İçin Güvenemiyorum. Güvenli Bulduğunuz Bi Firma Varsa Söylermisiniz.

Merhaba, Kimlik bilgilerinizi ve adres bilgilerinizi her hosting büyük ihtimal isteyecekdir. Vermekden çekinmenize gerek yok.
Hosting Önerisi Olarak @Keyubu Önerebilirim. Sunucuları Gayet hızlı ve performanslıdır. Destek vermek konusunda ise gayet hızlı ve isteli bir ekibi bulunuyor. Emin olabilirsinizki eğer @Keyubu kullanırsanız mağdur ve pişman olmayacaksınız. Üstelik Keyubu MineWeb adlı gelişmiş bir web scritpi size sunucu almanız karşılığında ücretsiz olarak sağlıyacakdır. @Keyubu nun size sağlamış olduğu güzellikleri alta bırakıyorum.
Uzun lafın kısası, sunucunu al ve arkana yasalanarak izle,

kt-ozellik2.png

Son düzenleme:
Sunucu açacaksan Rabisu firmasını önerebilirim. Çoğu büyük türk sunucusu Rabisu firmasını tercih ediyor. Gerek kaliteleri olsun gerek hızlı destek yanıtları olsun gayet başarılı bir firma. Ryzen 3900X, Ryzen 3700X veya E5-2697v2 işlemcilerle sunucunu istediğin gibi kurabilirsin.

İşte müşterilerine sağladıkları bazı ücretsiz hediyeler.

Screenshot_2.png

Sunucu Açacağım Ama Kimlik Numarası Adres Falan İstedikleri İçin Güvenemiyorum. Güvenli Bulduğunuz Bi Firma Varsa Söylermisiniz.
Firmaların kimlik numarası gibi bilgiler istemesi normaldir. Keyubu, Rabisu, Batihost gibi büyük firmalara güvenebilirsin. Kaliteleri hakkında birşey söyleyemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl