Sunucu Açıcam Hangi Firmadan Açmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J

Jarseption52

Ziyaretçi
Sunucu Açacağım Ama Kimlik Numarası Adres Falan İstedikleri İçin Güvenemiyorum. Güvenli Bulduğunuz Bi Firma Varsa Söylermisiniz.

Sunucu Açacağım Ama Kimlik Numarası Adres Falan İstedikleri İçin Güvenemiyorum. Güvenli Bulduğunuz Bi Firma Varsa Söylermisiniz.
Çoğu firma Kimlik Numarası ve adres ister, nedeni ise fatura kesmek zorunda olmasıdır.

Son düzenleme:
Bilindik firmalardan açabilirsin, Keyubu, Batihost.

SlimWeb

keyubu i batihost u onerebilirim

Keybuyu önere bilirim bir çok avantajı bulunuyor ve gayet ilgililer.

Ben Keyubu Kullnıcısıydım Ve Gayet Memnundum Kesinlikle Tavsiye Ederim.

Merhabalar Keyubu'yu Tavsiye Ederim Mineweb , Tasarım , Gibi Birçok Şeyi Sizlere Ücretsiz Sunuyor... Giriş İçin 4GB Makine Alabilirsin Fakat Bu İşe Profosyenel Bir şekilde giricem diyorsan i9 10gb'ı öneririm, İyi Forumlar <3

Çoğu e-ticaret sitesi faturalandırma için kimlik ve adres bilgilerini istiyor zaten. Batihost ve Rabisu, bu firmalar deneyimlidir, destek ve hizmet kalitesi bakımından memnun kalırsın.

Batihost firmasını kullanmıştım zamanında 5-6 ay civarı çok memnun kaldım. Batihost veya Keyubu alabilirsin. Bu 2 host arasında tercih sana kalmış.

Keyubuyu tavsiye ediyorum fiyatları uygun ve kasmıyor, ayrıca destekleri çok hızlı.

Kesinlikle keyubu kullanmalısın gerçekten adamların makinesi sağlam bir makine hemde internettide iyi şahsen arkadaşımın vds ini kullanmıştım ve bu hıza çok şaşırmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl