Peki BungeeCord kurulu diyelim. BungeeCord kaç RAM vermeliyiz 50 oyuncu için? Bence BungeeCord 512 MB yeter gibi geliyor.6-12gb arası
2gb öneririm lobiye ise 1gbPeki BungeeCord kurulu diyelim. BungeeCord kaç RAM vermeliyiz 50 oyuncu için? Bence BungeeCord 512 MB yeter gibi geliyor.
Öyle çok spawner olmasa bile mi bu kadar çok RAM lazım?
Başlangıç için 8 veya 6 GB Ram ideal olacaktır. Daha sonradan birkaç RAM yükseltmeniz gerekebilir.
Evet askyblock dünyası çok ram yiyor.Öyle çok spawner olmasa bile mi bu kadar çok RAM lazım?
Öncelikle online sayısından nasıl bu kadar eminsin anlamadım. Okullar açılıyor ve sunucuların onlinelarında yüksek düşüş yaşanacak. Bu yüzden çok kuvvetli bir makine almana gerek yok.Aklımda bir soru varda onu size soruyorum garip bir soru. Şimdi 32 GB tek bir skyblock sunucusunda 300 kişi mi yoksa 150 kişi olan 2 tane SkyBlock sunucusu mu açmak daha iyi 16 GB RAM ile? Birde 100 Mbps upload hızı yeter mi? Türkiye lokasyonda bu değeri alıyorum ama Almanya Lokasyonda 1000 Mbps alıyorum çok fark olur değil mi?
Öncelikle online sayısından nasıl bu kadar eminsin anlamadım. Okullar açılıyor ve sunucuların onlinelarında yüksek düşüş yaşanacak. Bu yüzden çok kuvvetli bir makine almana gerek yok.
cemvrs#6234
İşte bu doğruBu devirde hiç sunucuyla uğraşmayıp direk hosting açacaksın. Oyuncudan çok server var.
Mükemmel bir tespit! Hostingler müthiş para kazanıyor :DBu devirde hiç sunucuyla uğraşmayıp direk hosting açacaksın. Oyuncudan çok server var.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!