College Park
Lapis Niye Mavi?
- Elmaslar
- 233
- Minecraft
- vivienne_discret
Discord:
takendisiyim
hocam insanlar yeni sunucu açıyor, reklam veriyor ve reklamı gören kişiler güzel görünüyorsa deniyorlar, gayet standart bir şey bunda olmayacak şey nedir onu anlamadım. Olmasaydı 2 yıldır yeni sunucu görmezdik, bir sürü yeni sunucu görüyorum deniyorum ve bazıları 40 50 kişi bazıları 100 kişi vb. oluyordu yeni olup da açılış gününde 500 600 olan vardı yepyeni sunucu.son 2 yıldır bu şekilde büyüyen bir sunucu hatırlamıyorum hocam varsa bilgilendirirsen sevinirim.
Sunucu sahibi ile problem yaşamasa da genel sunucudan sıkılabiliyor, tamam burda her şeyi yaptık herkesi kestik sonraki sunucuya geçelim vb. denilebiliyor, birde şurada klanımızı açalım denilebiliyor. Mesajda belirttiğim gibi fresh start isteniliyor, hep aynı sunucudan sıkıldık deniliyor. Bunların hepsi dendi ve duydum ben de klanların sohbetleri arasında, Ama insanların bunu demesi için sunucunun sıradan dümdüz olmaması lazım, o adam sunucuya gelse bile geri çıkacak yoksa.Evet, Towny camiasında çok olan bir durum. Fakat bu küçük sunucuya bir şans vermek değil, zaruriyetten doğan bir seçim. Yani klanlar problem yaşamasa yine küçük/yeni sunucuya şans vermeyecekler.
Arkadaş ben towny açıyorum tutmadı demiş ve sunucusu herhangi bir towny sunucusu ile aynı. Yukarda bahsettiğim gibi towny modunu yıllardır oynayan insanlar klanlar ve klan liderleri ile konuşup bu insanların towny modundan istedikleri yeni sunuculardan istekleri oynadıkları sunuculardaki sorunları ve eksikleri dinleyip geçirseydi güzel bir sunucu yapabilirdi, önemli bir şey bu geçilecek bir şey değil burayı komple atlamışsın.