Şu execute ile eski testfor'u nasıl yapabilirim? (Alan olarak, tek bir blok olarak değil.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toolaid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 848
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toolaid

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Başlıktan da gördüğünüz gibi execute'ı anlamadım ve testfor 1.14'de kaldırıldığı için testfor'u kullanamıyorum. Lütfen yardım edin. Kafayı yemek üzereyim.

sorunu hayla anlamadım 1.14 teki execute komutunumu soruyorsun yoksa 1.12 deki execute komutunumu?

sorunu hayla anlamadım 1.14 teki execute komutunumu soruyorsun yoksa 1.12 deki execute komutunumu?
1.13 de testfor kalktığında onu execute a eklemisler , ben de ne olduğunu anlamadım kullanamıyorum komudu. 1.14 un soruyorum

Acaba 1.14'ün hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Çünkü 1.14.2 sürümünde problem var.

Bende tam olarak bilmiyorum ama yardımcı olayım.

execute at @p[distance=..3] run say 1
"..3" yazan yere tam hakim değilim ama "..3" 3 blok içinde olan olması lazım.
pek hatırlamıyorum "at" yerine "as" gelebilir.

Bende tam olarak bilmiyorum ama yardımcı olayım.

execute at @p[distance=..3] run say 1
"..3" yazan yere tam hakim değilim ama "..3" 3 blok içinde olan olması lazım.
pek hatırlamıyorum "at" yerine "as" gelebilir.
doğru yazmışsın ama sadece yanlış kullanmışsın doğrusu böyle execute at @p[scored={distance=..3}] bunu yazarsan çalışır. Ben eskilerden kalma bir sistemciyim. Benim sürümüm 1.12 ye kadar. Bir gün dedim acaba son sürüme gitsem başara bilir miyim diye. Belki bilirsin function diye bir komut var ben bu komutu kullanıyorum. Bu komut son sürümde daha farklı datapack oldu. Bende datapack in kullanımını çözdüm şimdi son sürümde icatlarımı yapıyorum ilerde icatlarımı sunarım. Başka bir sorun varsa discord adım GurkanGG#4001

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl