SakarJoJukYT
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 67
- Minecraft
- NotKaiser
Discord:
dusuncesiz
dusuncesiz
Lilith Magnolia#3705
Oyun iyi ancak oyuncu sayısı azaldı diye biliyorum.yada Rocket League'de alabilirsin o oyunu 2017 yılında ben aldım 31 tl gibi bir ücreti var ve oyun cidden efsane
asrınn.abakhann#3550
Hayır azalmadı hatta çoğaldı bile diyebiliriz Yabancı oyuncu sayısı azaldı türkler halla aynı sayıda.Oyun iyi ancak oyuncu sayısı azaldı diye biliyorum.
ama yabancı kitle çoğunluğu oluşturuyor.Hayır azalmadı hatta çoğaldı bile diyebiliriz Yabancı oyuncu sayısı azaldı türkler halla aynı sayıda.
asrınn.abakhann#3550
Tam tersi yabancı kitle oyunu bozuyor dolandırmak din ırk ve Bayrağa küfür etme gibi olayları yaratan onlar ben oyuna başladımdan beri Allaha küfür ediyorlar beni Türk oldumu duyunca böyle gibi durumlar için yabancıların gitmesi daha olumlu.ama yabancı kitle çoğunluğu oluşturuyor.
tabii ki, anladım...Tam tersi yabancı kitle oyunu bozuyor dolandırmak din ırk ve Bayrağa küfür etme gibi olayları yaratan onlar ben oyuna başladımdan beri Allaha küfür ediyorlar beni Türk oldumu duyunca böyle gibi durumlar için yabancıların gitmesi daha olumlu.
dusuncesiz
Önerin İçin Teşekür Ediyorum
Kesinlikle, "Rust" almalısın. Şahsen ben oynuyorum ki baya zevk alıyorum ;)
Bi Düşünücem :) Önerin İçin Teşekür EdiyorumYeni çıkan "Temtem" adlı oyun var daha yeni çıkmasına rağmen 3 günde güzel bir rekor kırdı sayısını bilmiyorum fiyatı 80 TL alcaksan alabilirsin
Olabilir Onuda Düşünüyorum -)Eğer yoksa csgo varsa gta5 alabilirsin o da varsa rust derim
Rocket League Eskiden Çok Oynuyordum Ancak Bıraktım Ama Yinede Önerin İçin Teşekür Ediyorumyada Rocket League'de alabilirsin o oyunu 2017 yılında ben aldım 31 tl gibi bir ücreti var ve oyun cidden efsane
Aronshire#8111
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!