Steam Oyunu Alıcam Sizlerede Sormak İstedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SakarJoJukYT

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
67
Minecraft
NotKaiser

Discord:

dusuncesiz

Sizce Subnaticami Alim Yoksa Rustmı Yoksa Raftmı Yoksa xD Stranded Deep mi Hangisi Ben Subnatica Arasında kaldım oyun öneriside yapabilirsiniz çok kararsız kaldım

Rust al bence.

Yeni çıkan "Temtem" adlı oyun var daha yeni çıkmasına rağmen 3 günde güzel bir rekor kırdı sayısını bilmiyorum fiyatı 80 TL alcaksan alabilirsin

Saydıklarının arasından Rust'u al derim ben.

yada Rocket League'de alabilirsin o oyunu 2017 yılında ben aldım 31 tl gibi bir ücreti var ve oyun cidden efsane

ama yabancı kitle çoğunluğu oluşturuyor.
Tam tersi yabancı kitle oyunu bozuyor dolandırmak din ırk ve Bayrağa küfür etme gibi olayları yaratan onlar ben oyuna başladımdan beri Allaha küfür ediyorlar beni Türk oldumu duyunca böyle gibi durumlar için yabancıların gitmesi daha olumlu.

Eğer yoksa csgo varsa gta5 alabilirsin o da varsa rust derim

Tam tersi yabancı kitle oyunu bozuyor dolandırmak din ırk ve Bayrağa küfür etme gibi olayları yaratan onlar ben oyuna başladımdan beri Allaha küfür ediyorlar beni Türk oldumu duyunca böyle gibi durumlar için yabancıların gitmesi daha olumlu.
tabii ki, anladım...

Kesinlikle, "Rust" almalısın. Şahsen ben oynuyorum ki baya zevk alıyorum ;)
Önerin İçin Teşekür Ediyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yeni çıkan "Temtem" adlı oyun var daha yeni çıkmasına rağmen 3 günde güzel bir rekor kırdı sayısını bilmiyorum fiyatı 80 TL alcaksan alabilirsin
Bi Düşünücem :) Önerin İçin Teşekür Ediyorum

Eğer yoksa csgo varsa gta5 alabilirsin o da varsa rust derim
Olabilir Onuda Düşünüyorum -)

yada Rocket League'de alabilirsin o oyunu 2017 yılında ben aldım 31 tl gibi bir ücreti var ve oyun cidden efsane
Rocket League Eskiden Çok Oynuyordum Ancak Bıraktım Ama Yinede Önerin İçin Teşekür Ediyorum

Subnautica almanı öneririm. Çok sevdiğim bir kanalda onu oynuyor. İlk bölümünü aşağıda verdim. İstersen izle ona göre karar ver. Baya güzel bir oyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl