Bulundu Stajyer araniyor - Alimlar kapandi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImperialSwag

2 günlük premium sahibi <3
Elmaslar
86
Edit: Alimlar artik kapali, tekrar gorusmek uzere

Merhaba, belki beni onceki postlarimdan taniyorsunuzdur, java ile plugin yazmayi ogretiyordum fakat konuya gelmesini bekledigim ilgiyi goremeyince kestim. Bugun buraya baska bir amacla geldim.

Amacim plugin yazmak istiyen ama ogrenemeyen arkadaslara hem ogretmek hemde calistigim amerika bazli plugin sirketinde, eger yeterince iyi bir sonuc alabilirsek, yer vermek. Tabiki kabul edilmeniz icin gerekli kriterler bulunmakta. Bu kriterler arasinda java bilmek yok, cunku onuda ogretmeye hazirlikliyim.

Bu konuya yanit birakarak yada bana pm atarak yada discorddan (ImperialSwag#9871) basvuru yapabilirsiniz.

Yas:
Isim:
Ingilizce seviyeniz:
Sirkete girme isteginiz var mi?:
Basvuru sebebiniz:
Java ve/veya plugin kodlama bilgisi (ikiside gerekli degil):
Discord:

Unutmayin hem java hemde plugin kodlamayi ogretiyoruz :)

Hizmet 25'inden itibaren ben musait oldugum her zaman verilicektir.

Kendi websitem:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sirket ismi: Xenos Services
Sirketin websitesi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Böyle bir hizmet vermeniz çok güzel bir şey. Katılacak arkadaşlara başarılar.

Yas:21
Isim:Yusuf
Ingilizce seviyeniz:%30-40
Basvuru sebebiniz:Öğrenmeyi ve kendi üretimimi yapmak.
Java ve/veya plugin bilgisi (ikiside gerekli degil): Pek bilmiyorum
Discord:skype adresim yusuf_6308 discord adresimi şuan hatırlamıyorum eve gidince bakarım.
Bu arada bu hizmeti ne zaman vermeyi düşünüyorsun 1-2 ay sonra gibimi yoksa müsait olduğun her vakittemi?

Yas:21
Isim:Yusuf
Ingilizce seviyeniz:%30-40
Basvuru sebebiniz:Öğrenmeyi ve kendi üretimimi yapmak.
Java ve/veya plugin bilgisi (ikiside gerekli degil): Pek bilmiyorum
Discord:skype adresim yusuf_6308 discord adresimi şuan hatırlamıyorum eve gidince bakarım.
Bu arada bu hizmeti ne zaman vermeyi düşünüyorsun 1-2 ay sonra gibimi yoksa müsait olduğun her vakittemi?

Merhaba Yusuf,
Eger yabanci sirkette yer istemiyorsan iletisime gecebiliriz ama eger istiyorsan ingilizce seviyenin yuksek olmasi gerekiyor. Hizmeti sunacagim zamani sordugun icin tesekkur ederim, konuyu editliyorum. Hizmet 25'inden itibaren musait oldugum her zaman verilicek.

Efe.

Merhaba Yusuf,
Eger yabanci sirkette yer istemiyorsan iletisime gecebiliriz ama eger istiyorsan ingilizce seviyenin yuksek olmasi gerekiyor. Hizmeti sunacagim zamani sordugun icin tesekkur ederim, konuyu editliyorum. Hizmet 25'inden itibaren musait oldugum her zaman verilicek.

Efe.
Anladım eğer bir sorun olmazsa iletişime geçerim teşekkürler tekrardan.

Yas: 12
Isim: Ziya
Ingilizce seviyeniz: Bilmiyorum, fakat yaşıma göre iyi.
Basvuru sebebiniz: Developer olmayı her zaman istemişimdir, bir de plugin kodlayanlar da bir hava oluyor.
Java ve/veya plugin bilgisi (ikiside gerekli degil): Plugin hakkında bilgim var, kodlama bilgim yok.
Discord: ZiyaPvP#2516

Z
Yas: 12
Isim: Ziya
Ingilizce seviyeniz: Bilmiyorum, fakat yaşıma göre iyi.
Basvuru sebebiniz: Developer olmayı her zaman istemişimdir, bir de plugin kodlayanlar da bir hava oluyor.
Java ve/veya plugin bilgisi (ikiside gerekli degil): Plugin hakkında bilgim var, kodlama bilgim yok.
Discord: ZiyaPvP#2516
Merhaba Ziya,

Oncelikle REP icin tesekkur ederim, fakat yasin hem sirket hemde benim standartlarima uygun degil, ama dilersen kendin ogrenebilecegin kaynaklari gosterebilir ve sorun olursa discorddan yardimci olabilirim. Discordum ImperialSwag#9871.

Efe.

Yas: 16
Isim: Ata Baran
Ingilizce seviyeniz: derdimi anlatıcak kadar var
Basvuru sebebiniz: kendi pluginlerimi yapmak
Java ve/veya plugin bilgisi (ikiside gerekli degil): Java bilgim yok ama plugin çok az da olsa evet
Discord: Protokadna#2280

Yas:14
Isim:Ali
Ingilizce seviyeniz:%60 Grammar / Reading ( %50 speaking )
Basvuru sebebiniz:Birşeyler öğrenmek
Java ve/veya plugin bilgisi (ikiside gerekli degil): Java bilgim 0 / Plugin bilgim : editlemeye yeter

Discord : skype kullanıyorum en yakın zamanda discord kurup , mesajımı düzenliyeceğim

Yas:14
Isim:Ali
Ingilizce seviyeniz:%60 Grammar / Reading ( %50 speaking )
Basvuru sebebiniz:Birşeyler öğrenmek
Java ve/veya plugin bilgisi (ikiside gerekli degil): Java bilgim 0 / Plugin bilgim : editlemeye yeter
Discord : skype kullanıyorum en yakın zamanda discord kurup , mesajımı düzenliyeceğim
Merhaba Ali,

Basvurun icin tesekkur ederim, discord yukledikten sonra bana ulasmani rica ediyorum. Discordum ImperialSwag#9871.

Efe.

şeşke skript öğretmenim olsa :)

Yas: 16
Isim: Ata Baran
Ingilizce seviyeniz: derdimi anlatıcak kadar var
Basvuru sebebiniz: kendi pluginlerimi yapmak
Java ve/veya plugin bilgisi (ikiside gerekli degil): Java bilgim yok ama plugin çok az da olsa evet
Discord: Protokadna#2280
Merhaba Baran,

Basvurun icin tesekkur ederim, en yakin zamanda size Discord dan ulasacagim.

Efe

Yas: 14
Isim: Deniz
Ingilizce seviyeniz: %20
Sirkete girme isteginiz var mi?: Hayır Kendi Çapımda Gelişmek İstiyorum
Basvuru sebebiniz: Plugin Kodlamayı Öğrenmek
Java ve/veya plugin kodlama bilgisi (ikiside gerekli degil): Bilmiyorum
Discord: Denizinizzz

Yas: 14
Isim: Deniz
Ingilizce seviyeniz: %20
Sirkete girme isteginiz var mi?: Hayır Kendi Çapımda Gelişmek İstiyorum
Basvuru sebebiniz: Plugin Kodlamayı Öğrenmek
Java ve/veya plugin kodlama bilgisi (ikiside gerekli degil): Bilmiyorum
Discord: Denizinizzz
Merhaba Deniz,

Basvurun icin tesekkur ederim, Discord kimligindeki sayiyi eklemeyi unutmussun, benim discordum ImperialSwag#9871, bana burdan ulasirsan sevinirim.

Efe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl