Skript Paylaşımı StaffChat(Yetkili Sohbet) - VIDEOLU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xOrcun

orcunozturk.com
Emekli
MinePass
Hosting Görevlisi
Elmaslar
443
Minecraft
xOrcun

Discord:

xOrcun

Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zaman sonra skript sahalarına geri döndüm. Şimdi yaptığım skript StaffChat(Yetkili Sohbet). Artık yetkililer ile oyun için rahatca konuşabilirsiniz.Aşağıdaki videoyada skriptin hızlı bir şekilde yazıldığını görüyorsunuz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Forumlarda bunun üzerine çok fazla sk var, ayrılması için geliştirmelisiniz. Ve fazla kişi yetkili sohbete girerse lag yapabilir. eline sağlık.

Klasik bir skript... Geliştirilmeli

Oldukça basit ve işlevli bir Skript olmuş fakat arkadaşların dediği gibi geliştirebilirsin :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Böyle bir eklenti olduğu için skript'e ihtiyaç duyulcağını sanmıyorum. Skript kullanmayı seven birisi değilim.

Arkadaş kendi paylaşımını yapmış fakat alternatif olarak bunu kullanabilirler. Çünkü Skript olmadığı için sunucuya lag sokmaz.
Aslında bütün skriptler lag yapmaz yani skriptse lag yapar diye düşünmenize gerek yok :D Ama bu yapabilir yani pl kesinlikle daha iyi

Forumlarda bunun üzerine çok fazla sk var, ayrılması için geliştirmelisiniz. Ve fazla kişi yetkili sohbete girerse lag yapabilir. eline sağlık.
Skripti kullanmak kişini tercihine kalmış. Yorumun için teşekkür ederim.
Klasik bir skript... Geliştirilmeli
Skript elbette geliştirilebilir. Ama ben kolay olsun diye böyle birşey yaptım.Yorumun için teşekkür ederim.
Böyle bir eklenti olduğu için skript'e ihtiyaç duyulcağını sanmıyorum. Skript kullanmayı seven birisi değilim.
Herkesin kendi tercihi. Yorumun için teşekkür ederim.

Arkadaş kendi paylaşımını yapmış fakat alternatif olarak bunu kullanabilirler. Çünkü Skript olmadığı için sunucuya lag sokmaz.
Yorumun için teşekkür ederim.
Aslında bütün skriptler lag yapmaz yani skriptse lag yapar diye düşünmenize gerek yok :D Ama bu yapabilir yani pl kesinlikle daha iyi
Yorumun için teşekkür ederim.

Daha farklı fikirleri hayata geçirmek daha faydalı olabilir. Eline sağlık skripti geliştirirsen güzel bir şey ortaya çıkacaktır eminim.

Daha farklı fikirleri hayata geçirmek daha faydalı olabilir. Eline sağlık skripti geliştirirsen güzel bir şey ortaya çıkacaktır eminim.
Daha farklı skriptlere adım atacağım bu şuanlık böyle oldu yakında geliştiriceğim bu skripti ve diğer yazacağım skriptlerinde bir sürümleri olucak tabi. Yorumun için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl