SreaN - Faction Plugin Paketi / 1.8.x & 1.9.x / V.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SreaN

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
16
LyXb9b.png

Tüm Pluginler <3 :)

3ElEZr.png

V!p Özellikleri <3 :)

6nAWVW.png

Dilerseniz Birada Oyundan Görüntülere Bakalım <3 :)

Ayarlı Ve Türkçe AuthME <3 :)

z0p0k9.png

Ayarlı Ve Türkçe Essentials <3 :)

6JvJV3.png

Chest Command [/menu] <3 :)

p6N6Jq.png

ScoreBoard Stats Türkçe Ve Ayarlı <3 :)
Bu Arada Bu Score Board'a Pek Önem Veremedim Acemiliğime Geldi Kusura Bakmayınız <3 :)

G949AV.png

TitleManager <3 :)

kO8Odr.png

V!P Paneli <3 :)

NZ2Z0Y.png

Bu Arada GroupManager Alıntı Biraz Kusura Bakmayın Bu Sebeplerden Dolayı , Normalde Satıyordum Bu Seferlik Ücretsiz Yapalım Dedim Seviliyorsunuz :) <3 <3

aLal5R.png

[HIDE]İndirme Linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[/HIDE]
[HIDE][/hide]
[HIDE]

Virüs Taraması :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

[/hide]​

Konu başlığınız olan "39-yeni-plugin" Kelimesini bulunduracak 1 plugin bile göremedim
En Basit Faction sunucularından hiçbir farkı yok eksikleri bile var.... Kendinize haz yenilikler eklemeniz dileğiyle...

Sunmuş olduğunuz pakette diğer faction sunucularından farklı bir özellik yok ve böyle bir paketi herkes yapabilir. Fazla bir emek göremiyorum 1-2 saat içerisinde hazırlayıp sunmuşsunuz gibi. Hiç yoktansa emek var diyip geçelim.

Paketin diğer faction paketlerinden farkı yok eksikleri var.

Güzel propaganda sevdim bunu :) AutoSaveWorld gereksiz. NoCheatPlus yerine UEAntiTab kullanılabilir. Onun dışında yine sıradan bir paket.

Dostlar Kusuruma Bakmayınız Oraya Eşşek Büyüklüğünde Sadece Ücretsiz Paket Yazmıştım Kusurua Bakmayınız Argo Karışık Kullandığım İçin :) Hepiniz Seviliyorsunuz 10'a Yakın Yeni Pluginlerimi Sizlere Sunacağım Yakında Ve Bu Yeni Yapacağım Paket Cidden Efsanevi Olacak Emin Olnuz Kusurua Bakmayınız <3

< İşaretleri pek hoşuma gitmedi ama güzel duruyor onun harici klasik bir faction paket.

Güzel İyi Olmuş Ama Taglarda Skıntı Var Başında < Var Düzeltirsen Sevinirim :)

öncelikle map vs olsaymış güzel görünüm saglayabilirdi hololar vs eklenebilirdi vede quest sistemi yani görev sistemi eklenebilirdi rütbeler eklenebilirdi eksik olmuş ama yinede eline sağlık

ne diyeelim güzel.

konuyu baltalamak gibi olmasında paketmi bu ?

Geliştirile Bilir Ama Başarılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl