Skript Paylaşımı SpreyTim ITEM SPAWNER SKRIPTI PAYLAŞIM !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende Bu İtem Spawner Skripti Var Ancak, Spawnerleri Yanlızca opler koyabiliyor oyuncular koyamıyor nasıl yapabilirim Ve panelden Manuaddp vb şeyler kullanılmıyor kısacası domuz sp oluyor oyuncular koyduklarında
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bende Bu skript var ama oyuncular koyamıyor spleri yardım edermisiniz

Dostum videoda hata var. Video açılmıyor lütfen kısa sürede düzeltin.

Lütfen siyah yazılar kullanmamaya dikkat ediniz. Gece temasında bakanlar olabilir. Bunu dikkate alarak konu açınız.

Lütfen siyah yazılar kullanmamaya dikkat ediniz. Gece temasında bakanlar olabilir. Bunu dikkate alarak konu açınız.
Konu çok eski ve 6 Aralık 2017 tarihinde Gece teması olmadığı için maalesef ki olmamış.

@Cremranyec78 Konu silinmeli bence video sorunlu? Ve son girilme tarihi 6 Aralık 2017 .

Yav kardeşim ne yapacaksınız skripti, sunucu açıyorsunuz kıyamıyorsunuz bi 25tl verip pluginini satın almaya. O zaman açmayacaksın sunucu açmayacaksın basit arkadaşım.

Yav kardeşim ne yapacaksınız skripti, sunucu açıyorsunuz kıyamıyorsunuz bi 25tl verip pluginini satın almaya. O zaman açmayacaksın sunucu açmayacaksın basit arkadaşım.
Herkesin görüşü farklıdır ve bu görüşe saygı duymanız gerekir.

Herkesin görüşü farklıdır ve bu görüşe saygı duymanız gerekir.
Sonra sunucularında lag oluyo çok oyuncuda çok spawner olduğu için, geliyorlar ne yapabiliriz diye konu açıyorlar.

Olmazsa diye birşey yok kardeşim. Sunucunda 100 oyuncu var ve her birinde de bu skript tarafından kullanılan spawnerlerden var, hepsi de afk ve tüm spawnerler çalışıyor ? Ne olur sonucu.

güzele benzediğini söyeleyebilirim.

Hocam Başarılı Skript Yanlız Sp ler ipeksiyle kırılmıyor ve yere atınca gelmiyor ?

mantık güzel ama biraz daha gelişebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl