Skript Paylaşımı SpreyTim ITEM SPAWNER SKRIPTI PAYLAŞIM !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bu soru için konuyu hortlatıyorsun. Kendin ekleyebilirsin!
Kendin Ekleyebilirsin Desen Olmuyor Yani ?
Arkadaş bilmiyormuş mesaj yazmış zaten 90 gün içinde konular mesaj gönderimine kapanıyor 90 günden önce mesaj yazmak serbest bu sizi ilgilendirirmi ?

Kendin Ekleyebilirsin Desen Olmuyor Yani ?
Arkadaş bilmiyormuş mesaj yazmış zaten 90 gün içinde konular mesaj gönderimine kapanıyor 90 günden önce mesaj yazmak serbest bu sizi ilgilendirirmi ?
İsterseniz ufak bi hesaplama yapalım? fakat konu çok uzuyucak o yüzden susuyorum...​

kırmayı nasıl ayarlıyacağız?

Yorumlarda,çalışmanız ile alakalı sorun yaşıyan ve kafasına soru işareti olan dostlarımız mevcut. Onlar için konuya bir video eklerseniz daha güzel olacaktır.

Kardeşim Bende kullanıyoum fakat satın almaslısın diyor spver şeklinde yaoptım gene olmadı bir çüzum varmı

Kardeşim Bende kullanıyoum fakat satın almaslısın diyor spver şeklinde yaoptım gene olmadı bir çüzum varmı
hocam bu skript eski bi skript eğer daha iyisini isterseniz bana skypeden ulaşın Skype:emreatatrk

Plugin çalışmıyor diye indirdik perm vermemissin berbat gercekten perm nerde dostum ha arıyoruz perm yok oyuncular koyuyor domuz oluyor?

çok fazla skript kullandım geneli buglu oluyor bunuda kullandım

GüzelSkript BAŞARILAR :)

insanlar spawner skripti veya plugini arıyordu. böyle birşey paylaşman güzelde lag yapmaz mı?

Sk Basarlılı gencler ama ben menulu bır sk kullanıyorum

Çok güzel bi skript ama bi hatası var
oyuncu spawneri kırdıktan sonra geri koyamıyor ve kırdığında yere yada envanterine geri gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl