Skript Paylaşımı SpreyTim ITEM SPAWNER SKRIPTI PAYLAŞIM !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu geliştirdiğiniz dosyanın, plugini varken scriptini geliştirmeniz biraz uyumsuz olmuş. Dikkat ederseniz sevinirim :)

Dostum Plugin var bunun ? skriptine ne gerek vardıki
Neyse yinede Eline sağlık

Bu geliştirdiğiniz dosyanın, plugini varken scriptini geliştirmeniz biraz uyumsuz olmuş. Dikkat ederseniz sevinirim :)
Maalesef plugini 1.8 ile uyumlu değil ve bizde bunu yaptık yorumun için sağol

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam hiç link falan bilmiyorum zaten eskiden kullanmıştım
fakat kullandıgım pluginin adı İtem Spawner dı
Şanda 2 adet itemspawner plugini var 1. Si 1.7.9 öbürü ise yeni çıktı sonosmanlı taragından oda buglu şuanda adam gibi çalışanı mevcut değil (1.8 de)

Şanda 2 adet itemspawner plugini var 1. Si 1.7.9 öbürü ise yeni çıktı sonosmanlı taragından oda buglu şuanda adam gibi çalışanı mevcut değil (1.8 de)

Hocam Tekrar söylüyorum benim kullandıgım İtem Spawner adlı bi plugindi ben kendi sunucumda çalıştırdım siz hala 2 tane var diyorsunuz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hocam Tekrar söylüyorum benim kullandıgım İtem Spawner adlı bi plugindi ben kendi sunucumda çalıştırdım siz hala 2 tane var diyorsunuz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam tamam anladım demekki skyblock sunucusunda 1.7.10 kullanmışsınız bungeecord isterse 1.8 olsun 1.7.10 sunucuya 1.8 ile de giriliyor

Hocam tamam anladım demekki skyblock sunucusunda 1.7.10 kullanmışsınız bungeecord isterse 1.8 olsun 1.7.10 sunucuya 1.8 ile de giriliyor

Malesef Hocam yanıldınız ben asla 1.7.x oynamadıgım için arkadaşlarımla skypeda denedik girmeyi olmadı merak etmeyin hatta bungecorda baglamadan önce serverlerdeki mapleri yaparken çogu builder 1.7 girmeye kalkıştı fakat giremedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl