Maalesef plugini 1.8 ile uyumlu değil ve bizde bunu yaptık yorumun için sağolBu geliştirdiğiniz dosyanın, plugini varken scriptini geliştirmeniz biraz uyumsuz olmuş. Dikkat ederseniz sevinirim :)
Plugini 1.8 ile uyumlu değil lütfen araştırınDostum Plugin var bunun ? skriptine ne gerek vardıki
Neyse yinede Eline sağlık
Hocam Benim Hub sunucm vardı bungeecordda bildiginiz üzere 1.8.x üstü fakat bende çalıştıPlugini 1.8 ile uyumlu değil lütfen araştırın
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi pluginden bahsediyoruzHocam Benim Hub sunucm vardı bungeecordda bildiginiz üzere 1.8.x üstü fakat bende çalıştı
İtem SpawnerHangi pluginden bahsediyoruz
Linkden bahsetmistim ?İtem Spawner
Hocam hiç link falan bilmiyorum zaten eskiden kullanmıştımLinkden bahsetmistim ?
Şanda 2 adet itemspawner plugini var 1. Si 1.7.9 öbürü ise yeni çıktı sonosmanlı taragından oda buglu şuanda adam gibi çalışanı mevcut değil (1.8 de)Hocam hiç link falan bilmiyorum zaten eskiden kullanmıştım
fakat kullandıgım pluginin adı İtem Spawner dı
Şanda 2 adet itemspawner plugini var 1. Si 1.7.9 öbürü ise yeni çıktı sonosmanlı taragından oda buglu şuanda adam gibi çalışanı mevcut değil (1.8 de)
Hocam tamam anladım demekki skyblock sunucusunda 1.7.10 kullanmışsınız bungeecord isterse 1.8 olsun 1.7.10 sunucuya 1.8 ile de giriliyorHocam Tekrar söylüyorum benim kullandıgım İtem Spawner adlı bi plugindi ben kendi sunucumda çalıştırdım siz hala 2 tane var diyorsunuz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Malesef Hocam yanıldınız ben asla 1.7.x oynamadıgım için arkadaşlarımla skypeda denedik girmeyi olmadı merak etmeyin hatta bungecorda baglamadan önce serverlerdeki mapleri yaparken çogu builder 1.7 girmeye kalkıştı fakat giremediHocam tamam anladım demekki skyblock sunucusunda 1.7.10 kullanmışsınız bungeecord isterse 1.8 olsun 1.7.10 sunucuya 1.8 ile de giriliyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!