sponsor arayanlar içeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kullanıcı 66654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 8.337
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanların iyi durup durmaması ile seninle dalga çektikleri o konuşmaların bağlantısı ne :D

Çok farklı bir örnek ile açıklayacağım ama olsun

Örneğin Hackerların en tecrübelileri ikiye ayrılır değil mi

White Hat veBlack Hat şeklinde :

White Hat olarak adlandırdığımı gruplar siber güvenlik gibi pozitif şeylerle uğraşan insanlardır.

Black Hat ise Siber zorbalığa başvuran siteleri hackleyen güvenlik açıklarından yararlanan kimseledir.

Toplum tarafından Etik olan white olanlar iken blackler etik bir davranış izlemezler doğrudur .

Fakat konumuz adamların iyi veya kötü birey olmaları değil senle dalga geçerken hangi seviyede oldukları ve dalga geçtikleri.
Orda dalga geçen benim dostum ;D
bu adamlar sidik yarıştırmak için grup açıp sınav yapalım seni gorelim gibisinden laflar sarf ediyorlar
bende dalga geçiyorum olay bundan ibaret

Ancak bu adamların ne kadar ırkçı ne kadar şeref yoksunu insanlar olduğunu gormemek icin konuyu burayamı getiriyorsun demek sizin yaptığınız şeyle aynı

Bir şeyin korumasını yapabilmek için önce nasıl kırıldığını anlaman gerekmez mi?
White hat hackerlar koruma yapmadan önce hacklemiyorlar mı?

Bir şeyin korumasını yapabilmek için önce nasıl kırıldığını anlaman gerekmez mi?
Ben zamanında dünyada hiçbir sunucunun bypasslamadığı bir crasher yaptım, bunu crash korumalarını oğrenmek icin yaptım netty oğrenmek icin yaptım ancak gidip milletin sunucusunu crashlemedim, bu adamda benim gibi ancak leaklemeyi seçmiş, aradaki fark bu, nası adamlar olduklarını gordü insanlar daha devam etmeye lüzum yok kapatın konuyu

Orda dalga geçen benim dostum ;D
bu adamlar sidik yarıştırmak için grup açıp sınav yapalım seni gorelim gibisinden laflar sarf ediyorlar
bende dalga geçiyorum olay bundan ibaret

Ancak bu adamların ne kadar ırkçı ne kadar şeref yoksunu insanlar olduğunu gormemek icin konuyu burayamı getiriyorsun demek sizin yaptığınız şeyle aynı
Kesinlikle öyle sen dalga geçtin ama ingilizce bilen tüm arkadaşlar kim kimle dalga geçmiş bence gördü neyse
1626631326852.png

wannabe dev

sourcepolis sal şu adamları konuyu kirletme @Glyphl size hiç yakıştıramadım sourcepolis ile aynı konuda tartışmayı ?

Kimin yan hesabı olduğunu düşünüyorsun?

@Glyphl, @xbroka veya benim yan hesabım olduğunu düşünmüyorsundur umarım.

Yan hesap değilim bi' kere. Her yeni hesap açan fakemi oluyor?
hayır yeni hesap açtığın an bana yada başka birisine salladığında yan hesap oluyorsun. muhtemelen forumdan yasaklanan birisin.

mısır aldım okuyom sadece Ahmet 3-4 kişiden ayrı şeyler çıkıyor okuması zevkli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl