sponsor arayanlar içeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kullanıcı 66654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 8.337
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşüncem dediğin şeyin düpedüz yalandan ibaret olduğunu hatırlatırım. Sözde eline o anticheatin kodları geçmişti. Sözde kodlara bakmadan önce notlar almıştın. Sonra seni anticheatin yapımcılarıyla konuşturduğumuzda yalan söylediğini itiraf etmiştin. Hatırlıyor musun?

Düşüncem dediğin şeyin düpedüz yalandan ibaret olduğunu hatırlatırım. Sözde eline o anticheatin kodları geçmişti. Sözde kodlara bakmadan önce notlar almıştın. Sonra seni anticheatin yapımcılarıyla konuşturduğumuzda yalan söylediğini itiraf etmiştin. Hatırlıyor musun?
Cidden saçma sapan insanlarla uğraşacak vaktim yoktu, sence yalanmı soyluyorum doğrumu soyluyorum nerden biliceksin ;D?

1626626319246.png

1626626353176.png

cap cap

Kimseye özenmem hep daha iyisi vardır çünkü. Ben sadece esinlenirim.
Java bilip EnderOyuncu yada Hira ile aynı sunucuyu yapmak nası bir his merak ettim açıkçası.
Tek sorun ne biliyor musun adamların faction sunucusu açıkken ender oyuncu ve hiranın faction sunucuları açık değildi :enteresan:

Tek sorun ne biliyor musun adamların faction sunucusu açıkken ender oyuncu ve hiranın faction sunucuları açık değildi :enteresan:
Tek olmayan sorun ne biliyor musunuz?
ilk olarak 3 kez başvurusu reddedildi diye yalan uydurmak ;D
başvuru yapmak için aradan 3 ay geçmesi gerekiyor.

ikinci acizlikte aklına bir şey geldiğinde hemen eskiden duyduğu bir şeyi ss alıp atma acizliği ;D

ikinci acizlikte aklına bir şey geldiğinde hemen eskiden duyduğu bir şeyi ss alıp atma acizliği ;D
duymak değil ss var, stelların takımındayım toxic söylüyor 3 kere reddedildiğini :d
buna rağmen bana hypixel atıyorsun hmm

Nasıl yani
1626627446382.png

1626627463168.png

Stellara 3 kere vurup kabul edilmemişsin demiş ve bunu söyleyen kişi yönetici ekibinden nasıl yalan söylemiş
Bence sen türkçeyi anlamıyorsun :( StellarDev diyor Hypixel başvuru yazısı gönderiyorsun lol

1626627519478.png

adamlar seni sınava alıyor tamam diyorsun bir şey bilmediğin için dalga geçilen tarafta olmana rağmen dalga geçtim diyebilecek cesareti de bulabiliyorsun hayret ediyorum :D

boyundan yukarın felç sanki, her şey okay ama kafa çalışmıyor

duymak değil ss var, stelların takımındayım toxic söylüyor 3 kere reddedildiğini :d
buna rağmen bana hypixel atıyorsun hmm
Dostum girsemde ayrılırdım merak etme ;D
artık herhangi bir takımla v,s çalışmıyorum çalışmakta istemiyorum

Dostum girsemde ayrılırdım merak etme ;D
artık herhangi bir takımla v,s çalışmıyorum çalışmakta istemiyorum
3 kere denedin giremedin ama girsen ayrılırdın vay be

seni sadece suyla mı büyüttüler bu yaşa kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl