sponsor arayanlar içeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kullanıcı 66654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 8.337
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Faction piyasasını kaldırmak için herkesin oynayabileceği, ozgün ve farklı sistemleri olan, aynı zamanda tüm herkese hitap edebilecek yapısıyla tutma oranı %99 olan bir projemiz var.

Eğer sponsor olmak istiyorsanız discord adresimden ulaşabilirsiniz
Klan sisteminden Karanlık diyarına kadar tamamen biz 2 yazılımcı tarafından skript olmadan tüm her şey bize ait olacak şekilde sıfırdan bir OPFaction sunucusu yazıyoruz ve büyük yollar kat ettik

Ve muhtemelen burda yazmaya (Sıfırdan Kodlamaya) değecek tek sunucu olduğunu düşünüyorum. (Bence)

Son düzenleme:
bize olsana ata ab

kaç kişiye(sunucuya) sponsor olmayı düşünüyorsunuz

Sıfırdan kodlamaya değecek derken? Eğer kullandığın cümlenin direkt anlamıyla soruyorsan TRde sıfırdan kodlanması gereken çok fazla sunucu var. Ve ayrıca bir sunucunun sıfırdan kodlanıyor olması iyi/değerli olacağı anlamına da gelmez. Onun yanı sıra bir sunucuda hazır pluginler kullanılması o sunucuyu kötü/değersiz yapmaz.

Sıfırdan kodlamaya değecek derken? Eğer kullandığın cümlenin direkt anlamıyla soruyorsan TRde sıfırdan kodlanması gereken çok fazla sunucu var. Ve ayrıca bir sunucunun sıfırdan kodlanıyor olması iyi/değerli olacağı anlamına da gelmez. Onun yanı sıra bir sunucuda hazır pluginler kullanılması o sunucuyu kötü/değersiz yapmaz.
Elinde binlerce tl olup sadece reklama basan Tasarıdan anlamayıp bu binlerce lirayla yine klasik faction sunucusu barındıran sunucular var.

Ben sıfırdan kodlanması gereken sunucular demedim. Buna değecek ozgün, iyi tasarlanmış sunuculardan bahsettim ki factionda boyle bir tasarlanmış sunucu yok.

7-8 Yıldır aynı muhabbet hocam sıkılmadınız mı. Açıyor adam sunucusunu Faction'ı geliştiren diğer sunuculardan farklı hiçbir şey yok. Bu sunucuları 0 dan kodlasak bile kaliteli olmayacaklar. Kaliteli olur diyenler varsa kalite gormemişler demektir.

8 Yıldır Faction oynuyorum ve daha adam akıllı en fazla 1 yada 2 sunucu gormüşümdür, geri kalanların hepsi ciddi şekilde birbirinden alıntı ve klasik sistemler barındıran, 1-2 ozgün sistemi olsa bile Faction ile alakasız yada oyunu geliştirmeyen sistemlerdi.

Neyse çıkartıp masaya vurduğumuzda umarım gülmeye devam edersiniz ;D
Daha gormediğiniz bir projeye gülmek ne kadar anlamsız tahmin edebiliyorum. Zaten daha adam akıllı bir projeye sponsor olunduğunu gormedim.

Bu on yargıyı unutmayacağımdan emin olabilirsiniz. günü geldiğinde hatırlatacağımdanda emin olabilirsiniz.

Bu dediğin söylediğim şeye çıkıyor farkındasın umarım.
Bu konulardan ümidim yok zaten, Sunucu yükseklere ulaştığında gelecek insanlar olacaktır, o zaman bu tarz konuşmaları ve konuları atıp kapıyı gostereceğim.

Gülmeye devam edebilirsiniz sorun yok, sonuçta projeyi gormediniz ancak son derece objektif birisi olarak soylemem gerekirse, şuana kadar yapılmış türkiyedeki tüm faction sunucularını üst üste koyup toplasan sıfırdan yaptığımız Klan sistemini ve devasa bir sistem olan karanlık diyarı ozgünlük ve kalite olarak geçemez hatta yanına bile yaklaşamaz.

Nasıl bir klan sistemi bu kadar haşmetli olabilir diyebilirsin. Biz OPFaction gibi bir oyunda arsalar gibi eşya depolama yerleri varken hiçbir depolama engeli koymadan Orman'a anlam katan yapımcılarız.

O anticheat plugini hakkında yazdıklarından sonra pek objektif biri gibi durmuyorsun.

Bu konulardan ümidim yok zaten, Sunucu yükseklere ulaştığında gelecek insanlar olacaktır, o zaman bu tarz konuşmaları ve konuları atıp kapıyı gostereceğim.

Gülmeye devam edebilirsiniz sorun yok, sonuçta projeyi gormediniz ancak son derece objektif birisi olarak soylemem gerekirse, şuana kadar yapılmış türkiyedeki tüm faction sunucularını üst üste koyup toplasan sıfırdan yaptığımız Klan sistemini ve devasa bir sistem olan karanlık diyarı ozgünlük ve kalite olarak geçemez hatta yanına bile yaklaşamaz.

Nasıl bir klan sistemi bu kadar haşmetli olabilir diyebilirsin. Biz OPFaction gibi bir oyunda arsalar gibi eşya depolama yerleri varken hiçbir depolama engeli koymadan Orman'a anlam katan yapımcılarız.
diğer adım sos1sk, neden güldüğümü düşün bakalım :D
1626600159058.png

O anticheat plugini hakkında yazdıklarından sonra pek objektif biri gibi durmuyorsun.
Yurt dışı anti cheat dramasını biliyorum dostum, tüm yapımcılar birbirine sallar kavga ederler, benim düşüncemi belirtmem niye bu kadar koydu ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl