donsuzturk
Sunucunuzu durdurun. Essentials spawn.yml silin. MultiverseCore içinden world kısmından dünyayı silip sunucuyu açınca yeniden başlatıp deneyebilirsiniz. Bu dediklerimi yapıp bir deneyin. Essentials sürümünüzün güncel olduğundan ve EssentialsSpawn plugininin olduğundan da emin olun.Arkadaşlar /setspawn /authme setspawn vs. bir ton şey denedim ilk sorun oyuncular first join yaparken farklı bir yere atıyor world mv sine o mv yi silsem sorun biter mi? 2. olarakta /spawn yazılınca hiçbir şey çıkmıyor ve spawna da atmıyor
yalnız bu world dünyası minecraft serverıyla birlikte gelen default world dünyası. oyuncular first join de burada doğuyor bir problem olmaz değil mi siliyorum.Sunucunuzu durdurun. Essentials spawn.yml silin. MultiverseCore içinden world kısmından dünyayı silip sunucuyu açınca yeniden başlatıp deneyebilirsiniz. Bu dediklerimi yapıp bir deneyin. Essentials sürümünüzün güncel olduğundan ve EssentialsSpawn plugininin olduğundan da emin olun.
donsuzturk
İçinde yapı var mı?yalnız bu world dünyası minecraft serverıyla birlikte gelen default world dünyası. oyuncular first join de burada doğuyor bir problem olmaz değil mi siliyorum.
Hiç bir yapı yok /spawn hala çalışmıyor..İçinde yapı var mı?
-?-#5193
Kendi ayarladığın spawna gidip /setfirstspawn (buna benzer bir komut olmalı tab ile dene yanlış olabilir) komutunu yazıp sorunu çözebilirsin.Hiç bir yapı yok /spawn hala çalışmıyor..
World ü multiverse-core dan sildim ancak normal minecraft server içerisinden pluginse girmeden ana klasörlerden silmedim.
Sileyim mi?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
@DonsuzTurk fikrin var mı?
Berat#3972
Katılıyorum sanaSkripte kısa bi süre koyarız. Skript ile haledebilirz istersen?
on join:
teleport the player to {spawn}
on first join:
on respawn:
options:
p: &bSpawn
command /spawnyap:
permission : op
permission message: &cHata &7» &fBunu yapmak için yetkiniz yok.
trigger:
if {spawn} isn't set:
set {spawn} to location of the player
send "{@p} &7Spawn yeri ayarlandı." to player
else:
send "{@p} &7Spawn yeri zaten ayarlandı." to player
command /spawngit:
trigger:
send "{@p} &7Spawna gittin!" to player
command /spawnsil:
trigger:
delete {spawn}
send "{@p} &cSpawn yeri silindi."
on connect:
wait 40 tick
execute console command "teleport the %player% to {spawn}"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!