- Elmaslar
- 48
- Minecraft
- VANDELORE
Discord:
vandelore_
vandelore_
ByVoxar
Merhaba tam olarak nasıl şeyler denediniz hangi eklenti nasıl bir skript yaptınızMerhabalar;
Bugün türlü türlü yöntemle /spawn sistemi ekleyeyim dedim olmuyor. Özel eklenti yaptım olmuyor, skript yaptım olmuyor, HubThat ekledim denedim olmuyor. Olmuyordan kastığım spawn belirleniyor /spawn çekince ışınlanmıyor. Ne yapmam lazım? Loglara hatada düşmüyor.
vandelore_
options:Merhaba tam olarak nasıl şeyler denediniz hangi eklenti nasıl bir skript yaptınız
profesor7037
Hocam gözünü seveyim biz hangi eklentileri kullandığını plugin listeni tahmin edip hata şu yüzden mi diyelim ? sen söyle şu yazdıklarından okuyanlar ne anlasın. yardım istiyosun ama bilgi paylaşmıyosun.Merhabalar;
Bugün türlü türlü yöntemle /spawn sistemi ekleyeyim dedim olmuyor. Özel eklenti yaptım olmuyor, skript yaptım olmuyor, HubThat ekledim denedim olmuyor. Olmuyordan kastığım spawn belirleniyor /spawn çekince ışınlanmıyor. Ne yapmam lazım? Loglara hatada düşmüyor.
vandelore_
Öncelikle kusura bakma,Hocam gözünü seveyim biz hangi eklentileri kullandığını plugin listeni tahmin edip hata şu yüzden mi diyelim ? sen söyle şu yazdıklarından okuyanlar ne anlasın. yardım istiyosun ama bilgi paylaşmıyosun.
baylite
vandelore_
Sorun o değil direk sunucuda /tp komutları çalışmıyor dostiSpawn skriptini ve hubthatı sil"essentialsx spawn" eklentisini indir /setspawn çek problemin düzelir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
profesor7037
vandelore_
Sw'de skript yokskriptin jarını kaldır bi öyle dene belki engelleyen skript vardır.
profesor7037
sunucun local değilse ip adresini verebilirmisin gelip bakıcam cidden çok merak ettim :DSw'de skript yok
vandelore_
tabii ama buradan olmazsunucun local değilse ip adresini verebilirmisin gelip bakıcam cidden çok merak ettim :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!