Çözüldü Spawn Sistemi Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VANDELORE

Zombi Geldi, Beni Yedi
Konuşkan
Elmaslar
54
Minecraft
VANDELORE

Discord:

vandelore_

Merhabalar;

Bugün türlü türlü yöntemle /spawn sistemi ekleyeyim dedim olmuyor. Özel eklenti yaptım olmuyor, skript yaptım olmuyor, HubThat ekledim denedim olmuyor. Olmuyordan kastığım spawn belirleniyor /spawn çekince ışınlanmıyor. Ne yapmam lazım? Loglara hatada düşmüyor.

Merhabalar;

Bugün türlü türlü yöntemle /spawn sistemi ekleyeyim dedim olmuyor. Özel eklenti yaptım olmuyor, skript yaptım olmuyor, HubThat ekledim denedim olmuyor. Olmuyordan kastığım spawn belirleniyor /spawn çekince ışınlanmıyor. Ne yapmam lazım? Loglara hatada düşmüyor.
Merhaba tam olarak nasıl şeyler denediniz hangi eklenti nasıl bir skript yaptınız

Merhaba tam olarak nasıl şeyler denediniz hangi eklenti nasıl bir skript yaptınız
options:
color1: <##FF0000>
color2: <##ff0000>

command /spawn:
usage: {@color2}/spawn
trigger:
set {_loc} to location of block at player
play sound "entity.experience_orb.pickaup" to player
loop 5 times:
play sound "entity.experience_orb.pickup" to player
ActionBar(player, "{@color1}✈ <##FFFFFF>Teleporting in <##FF0000>%6-loop-value% <##FFFFFF>seconds.")
if {_loc} is not location of block at player:
play sound "item.shield.break" to player
ActionBar(player, "{@color2}Teleport cancelled because you moved!")
stop
wait 1 second
teleport player to {spawn}
play sound "entity.player.levelup" to player
ActionBar(player, "{@color1}You were teleported to spawn.")
if player has permission "op":
play sound "entity.enderman.teleport" to player
set food level of player to 20

on first join:
on respawn:
set respawn location to player's bed location ? {spawn}

command /setspawn:
usage: {@color2}/setspawn
permission: spawn.set
permission message: {@color2}You do not have permission for that command
trigger:
set {spawn} to player's location
ActionBar(player, "{@color1}Successfully set the spawn location.")

function ActionBar(p: player, text: string):
send action bar {_text} to {_p}

skript bu.

Merhabalar;

Hocam gözünü seveyim biz hangi eklentileri kullandığını plugin listeni tahmin edip hata şu yüzden mi diyelim ? sen söyle şu yazdıklarından okuyanlar ne anlasın. yardım istiyosun ama bilgi paylaşmıyosun.

Hocam gözünü seveyim biz hangi eklentileri kullandığını plugin listeni tahmin edip hata şu yüzden mi diyelim ? sen söyle şu yazdıklarından okuyanlar ne anlasın. yardım istiyosun ama bilgi paylaşmıyosun.
Öncelikle kusura bakma,
Eklenti değil yukarda attığım skript /setspawn yapıyorum /spawn çekiyorum olmuyor plugin listem aşağıdaki görselde.
1780227217581.webp

Şuanda direk essentialsx'de /tpall /tp komutları falan çalışıyor ama ışınlamıyor eklentiler yada worldlerden kaynaklı bir sorun olabilirmi?

Spawn skriptini ve hubthatı sil
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
"essentialsx spawn" eklentisini indir /setspawn çek problemin düzelir.

Çalışmıyor ayrıca

skriptin jarını kaldır bi öyle dene belki engelleyen skript vardır. yada /skript disable all olması lazımdı tüm skriptleri devre dışı bırak.

Essentials ile spawn özelliğini kullanabilmek için harici EssentialsSpawn eklentisini indirmelisin addon olarak geçiyor indirip kullanabilirsin

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl