SoulCrafTR | SkyBlock | Faction | EggWars | SkyPvP | SkyWars | CSGO |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o05lQq.png

Güncelleme ile yapılan iyileştirmeler veya eklenen yenilikler:

EggWars Tekrardan Aktif!
Lag Sorunu Giderildi!
Çökma Sorunları Telafi Edildi
Ping-TPS Sorunları Giderildi!
SkyBlock-Faction Gibi Sunucularda Kritik Güncellemeler Yapıldı
Reklam Koruması Yüklendi!
Ram Miktarı 120GB Kadar Yükseldi!
Yeni Oyunlar Planlaması Yapıldı!
CSGO Eklendi![DOUBLEPOST=1485034131,1485007914][/DOUBLEPOST]Güncell + + + +

Güncell + + + +

Güncell + + + +[DOUBLEPOST=1485192209][/DOUBLEPOST]
m44zdy.png

KitPvP'de Hiçbir Türk Sunucusunda Olmayan Yenilikler Eklendi!

Dikkat: KitPvP sunucusunda hileler serbest oldu! SCTR - Network ekibi bununla yetinmeyerek en çok seviye sahibi olan ilk 3 oyuncuya ay sonu 50 oyun kredisi ve 50 TL ininal cüzdan para transferi hakkı kazanacak! Hilesiz KitPvP isteyen oyuncular için yakında %100 hilesiz bir KitPvP sunucusu açacağız!

KitPvP' deki diğer yenilikler:

• Rütbe sistemi kalktı artık herşey seviyenize bağlı olacak.
  • Seviyeyi adam öldürdükçe kazanacaksınız.
  • Seviye atladıkça hesabınıza 1 elmas, 5 exp puanı, 10 TL oyun parası eklenecek.
Eklenen Yeni Komutlar:

• /level Kendi istatistiklerinize bakabileceksiniz.
  • /topstats En iyi 10 seviyeyi görebileceksiniz.
Oyun Performans, Kalite Güncelleme Bilgisi:

• Oyun tablosunda yeni istatistiklerle karşılaşacaksınız.
  • Seviye atladığınızda özel efekt ve mesaj olacak:
  • l3GZLk.png

Oyun Tablo Değişikliği:

OV6DRQ.png
Sıkça Sorulan Sorular:

• Soru: Tavsiye edebileceğiniz hileleriniz varmı ?
  • Cevap: Huzuni :)

• Soru: Neden hile korumasını kaldırdınız ?
  • Biz yüce Mustafa Kemal Atatürk sayesinde bu vatanı yaşatıyoruz.. Ve bizler için Türk olarak hile vazgeçilmez bir zevk. Birçok oyuncu hileyi sevdiğinden dolayı böyle bir sistem düşündük. Hile sevmeyen arkadaşlar için gerçekten özür dileriz. Pek yakında hilesiz KitPvP sunucumuz da açılacaktır.
[DOUBLEPOST=1485628167][/DOUBLEPOST]
MoMbL2.gif

Sunucumuza LuckySurvivalGames Eklendi.

Oyun Amacı:
  • Doğduğunuz Haritadaki Şans Bloğu Veya Süngerleri Kırarak Tamamen Şansınıza Bağlı İtemler Elde Ederek Kendinizi Geliştirerek Diğer Rakipler Öldürmeniz Gerek.
LuckySurvivalGames Eklenecek Yeni Özellikler:
  • Sandık Modu Solo-Team Modu Eklenecek
  • Harita Sayıları Artırılacak.
  • Hile Korumaları Arrtırılacak.

Merhabalar, aşağıda yazıcaklarımı, öneri olarak algılarsanız sevinirim. :)

Sunucunuzun adı bir başka yabancı bir sunucuya ait, mapların bazısıda öyle. :)

Bunu bana açıklayabilirmisin teşekkürler.

Yazıklar Olsun verdiginiz emeklere yazıklar olsun burada kac sunucu gelisip cırpınırken milletin sunucusundan adam calmak cokmu istiyon kardes oyunda bir rahatlık vermediniz
IFSA:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yazıklar Olsun verdiginiz emeklere yazıklar olsun burada kac sunucu gelisip cırpınırken milletin sunucusundan adam calmak cokmu istiyon kardes oyunda bir rahatlık vermediniz
IFSA:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu Konu Hakkında Bilgim Yok Konunun yeri yanlış Ve Sana İftira atma hakkını kim sunuyor ? Şimdi Adam Gelip Reklam Yapmış Bu Senin Sorunun Engelle Kardeşim. Ve Benim Reklamcılarım Böyle Yerlerde Reklam Yapma Forumlar VB Yerlerde Reklam Yapar...[DOUBLEPOST=1485992667,1485992600][/DOUBLEPOST]
Merhabalar, aşağıda yazıcaklarımı, öneri olarak algılarsanız sevinirim. :)

Sunucunuzun adı bir başka yabancı bir sunucuya ait, mapların bazısıda öyle. :)

Bunu bana açıklayabilirmisin teşekkürler.

Söylediğiniz Sunucu bizim şirketimizin alt sunucusudur ben bunu yorumlar 2-3 dede belirttim ayrıca konumuzda da mevcut SoulNetwork Hisponsgmes Bağlıdır.

Sunucuya adiminizi atmayiniz tavsiye etmiyorum en berbat ve lagli bir sunucudur..
Sunucu aşiri kötü bir sunucu nedenleri aşağıda verilmiştir.
1, Nedeni
Aşiri derecede sunucularda reklam yaparak oyuncu toplamaya çalişan emek hirsizindan ibarettir bu sunucu
2, Nedeni
SoulCraft yabanci bir sunucuya ait olduğu için Bir sunucunun ismini Çalmasi İlginç
3, Nedeni
Harita Çalımı Lobisi Farkli Bir Sunucuya Aittir.
4, Reklamlari
yN7GYN.png
[DOUBLEPOST=1486417013,1486416974][/DOUBLEPOST]
Bu Konu Hakkında Bilgim Yok Konunun yeri yanlış Ve Sana İftira atma hakkını kim sunuyor ? Şimdi Adam Gelip Reklam Yapmış Bu Senin Sorunun Engelle Kardeşim. Ve Benim Reklamcılarım Böyle Yerlerde Reklam Yapma Forumlar VB Yerlerde Reklam Yapar...[DOUBLEPOST=1485992667,1485992600][/DOUBLEPOST]

Söylediğiniz Sunucu bizim şirketimizin alt sunucusudur ben bunu yorumlar 2-3 dede belirttim ayrıca konumuzda da mevcut SoulNetwork Hisponsgmes Bağlıdır.
Madem bilgin yok ozaman ben de gelip sunucunda reklam yapiyim bende daha sorna bilgim yok diyim dur bakalim . herşey karşilikli dostum.

Yapılan Güncelleme Hakkında Bilgi: Lag Sorunu Giderildi!

m44zdy.png

Yapılan güncellemelerin bir kısmı aşağıdaki listede belirtilmiştir.

Bu listeye göre;
  • Lag Sorunu Tamamen Kaldırıldı! (Lag Öldü Gitti Artık Daha Yok)
  • Yeni IP Adresleri Eklendi Aşağıdaki IP Adresleri İle Sunucuya Giriş Yapabileceksiniz:
  • Play.SoulCrafTR.Com
  • Play.SoulCrafTR.Net
  • Play.SoulCrafTR.Org
  • Motd - Sunucu Yazıları Baştan Aşağı Düzenlendi.
  • CSGO Kaldırıldı.
  • SG Bir Süre Bakımda Kalacaktır.
  • Hile Koruması Güncelendi! SkyBlock Sunucusu Dışı Tüm Sunucularda Üst Düzey Hile Koruması Eklendi
  • 30 Gün giriş yapmayan üyelerin hesapları yeni sisteme göre daha detaylı olarak temizleniyor.
  • Skyblock sunucusunu daha optimize hale getirmeye çalıştık.
  • Mini oyunlardaki tüm kodlama hataları çözüldü.
  • Yeni MiniGames haritaları eklenmiştir.
  • EggWars ve SkyWars için oyun modlarının yapımına başlanmıştır.
  • Tüm Oyuncularımıza Default Skin Ekledik! (Kimse Skinsiz Kalmayacak :D)
  • Skin gözükmeme sorunu çözüldü.
  • Web sitemizin alt yapısı baştan kodlandı, daha stabil bir arayüz sizi bekliyor.
  • Saldırı Korumaları Bot-Dos-DDos Gibi Saldırılara Önlem Getirildi.
  • Bu liste sadece bir kısmını içermektedir, bakım boyunca bizi sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz.
*Bu güncelleme ile herhangi bir hesap veya eşya kaybı yaşanmamıştır.

Konu Düzeni Mapler Pluginler vs Başarılı
Fakat Reklamariniz Çoğu Sunucuda Var Bence Reklamcilarinizi Bi Temizleyin Derim.

Alım Varmı Rehber Felan[DOUBLEPOST=1486907670,1486906808][/DOUBLEPOST]Alım Varmı Rehber Felan

Konu Düzeni Mapler Pluginler vs Başarılı
Fakat Reklamariniz Çoğu Sunucuda Var Bence Reklamcilarinizi Bi Temizleyin Derim.
Adamlarin haritalari bile çalinti / alıntı farkındaysan soulcraft sunucusu gerçek bir sunucu
Yabanci bir server. bu da gitmiş adini kopyalamiş lobisini çalmiş.
SoulCraftTR adinda yayinliyor çok yazık girmeye bile değmez böyle sunuculara.
Faction haritasi bile çalinti (prison spawnini çalmiş)
Tavsiye etmiyorum leş gibi biryer.

Yeni bir güncelleme paketi daha yayınlandı! Aşağıda güncelleme paketi hakkında (Sizler için ayrılan) bilgiler mevcut.

Güncelleme ile yapılan iyileştirmeler veya eklenen yenilikler:

• Sunucu Girişleri Artık 1.8 x 1.9 x 1.10 İle Tüm Minecraft Version Sürümleri İle Giriş Yapabileceksiniz!
  • Hile Korumaları Güncellenerek Yeni Hile Korumaları Eklendi!
  • Mini Oyunlarda Ödül Sistemleri Eklendi! (Ne Kadar Oyna O Kadar Kazan) Mantığı
  • Minigames sunucularımıza (Eggwars - SkyWars - SurvivalGames) yeni ödül sistemi olan Ödülcü Semo'yu, Gizemli Kutu'yu ve Zımbırtı Menüsü' Eklendi!
  • Skinler Kısa Süreliğine Kaldırıldı (Skin Eklentisi Kendimizce Yazılacaktır)
  • Lobi sunucusunda küçük bir hata çözüldü.
  • WebSite içinde bir çok güncelleme getirildi!
Güncelleme Sonrası Giriş Yapamayanlar İçin:

• Modem Ve PC Yeniden Başlatarak Aşağıdaki IP Adresleri İle Sunucuya Sorunsuz Giriş Yapabilirsiniz:
  • Play.SoulCrafTR.Com
  • Play.SoulCrafTR.Net
  • Play.SoulCrafTR.Org
  • Play.SoulCraftTR.Com
  • Play.HistoryCrafTR.Com
*Bu güncelleme ile herhangi bir hesap veya eşya kaybı yaşanmamıştır.[DOUBLEPOST=1487870906,1487255183][/DOUBLEPOST]Güncell + + +

Güncell + + +

Güncell + + +

Aramıza Katıl! Maceraya, Atıl!

Bir şey sormak istiyorum amacım konunuzu baltalamak veya kötülemek değil sunucunuzun adı yabancılar tarafından kullanılıyor ve mapta aynı,eklentilerdeki prefixlerde aynı çoğu,siz bilerek mi açtınız yoksa bilmeden mi ?

Bir şey sormak istiyorum amacım konunuzu baltalamak veya kötülemek değil sunucunuzun adı yabancılar tarafından kullanılıyor ve mapta aynı,eklentilerdeki prefixlerde aynı çoğu,siz bilerek mi açtınız yoksa bilmeden mi ?

Şefim. Ben Bunu Konu Yorumlarında da belirtim. Belirtiğiniz Sunucu
Şirkete Bağlı. Bizde Onların Altyapısına Bağlı Olarak Hizmete Sunduk. 2014 Den Beri Kesintisiz Faliyet Sunan Bir Sunucu. Haritalar Ve Perfixler Mecburiyetten Yapmak Zorundayız Paketler Onlara Ait. Gerekli Belgeleri Görmek İsterseniz (İnanmaz İseniz) [email protected] Adresine Mail Atarsanız Sizlere İletebilirim.

(Konuya Çok Fazla Laf Etmişler Bu Olay Hakkında Olayı Açıkladım Mümkünse Böyle Yorumları Kaldıralım)

ByArtem Olayı Çok Güzel Bir Dille Sorduğun İçin Çok Teşekkür Ederim. Millet Bilip Bilmeden Ön Yargı İle Konuda Demediği Lafı Bırakmıyor..

Anladım konuyu bize açıklağa kovuşturdunuz için teşekkür ederiz başarılar dilerim...

nR5RDN.png

Neden SoulCraft ?

• 3.5 Yıldır Kesintisiz aktif olan bir sunucu.
  • Her oyun modu özel olarak yapılan bir sunucu.
  • Haritalar, eklentiler tamamen kendi ekibimizce yazılıp yapıldı.
  • Diğer sunucular sadece Survival Games açıp hazır paketler eklentiler ile yoluna devam ediyor. Ama SoulCraft Survival Games oyununda şans blok, solo ve takım mod gibi modlar ile sizlere oyun keyfi sunuyor.
  • Sadece düz faction sunucular gibi değil; görev sistemi, rütbe sistemi, kasa sistemi gibi özgün sistemler bulunuyor.
  • Düz SkyWars'tan ziyade SoulCraft SkyWars oyunu ise Şans Bloklu, Takım Modlu, Solo Modlu, Wars Modlu, aktif pet sistemi, ödül sistemi gibi birçok sistem mevcut.
  • Her oyuncu ile özel ve tek tek ilgilenen yönetim ekibi.
  • '' Adalet '' sistemine aşırı düşkün ve dikkat eden bir ekip.
  • Kazançlarını en iyi oyuncularına dağıtan bir sunucu.
  • Özellikle SkyBlock, Faction ve KitPvP sunucularında ciddi arkadaş ortamı bulunduran bir sunucu.
  • Geniş ve profesyonel bir ekip.

* Sadece onlinesi yüksek diye lagdan ve kaliteden geçinmeyen sunucular ile oynuyorsunuz. Siz hiç SoulCraftı denediniz mi ? Lag yok. Eklentiler kendisine ait bağlı olduğu şirketi var. Haritlar tamamen kendisine ait. 3.5 yıldır kesintisiz hizmet veren asla para kazanma gibi derdi olmayan sadece daha fazla kullanıcıya hitap etmek isteyen bir sunucuyuz. Denemekten zarar gelmez. Onlar 1 oyunda 1 Mod sunarken. Biz 1 oyunda 4-5 mod sunuyoruz. Tamamiyle yerli olan SoulCraft değerli oyuncularını birlikte çok iyi yerlere geleceklerini umarak bekliyor.[DOUBLEPOST=1492028699,1488133875][/DOUBLEPOST]Sunucu Aktif![DOUBLEPOST=1492028750][/DOUBLEPOST]
LyGLnV.png

Merhabalar,

Yapılan dev güncelleme hakkın da sizlere alt kısımda bilgi vereceğiz umarım beğenirsiniz!

Yeni Oyun Eklendi! Murder - Katil Kim ?
  • Murder minigamesinde 1 adet katil 1 adet dedeftif olur. Dedektif katili bulup öldürmeye çalışır.Katil ise diğer tüm oyuncuları öldürür ve oyun biiter.Oyun esansında diğer oyuncular ise yerden 10 altın toplayarak 1 adet yay ve oka sahip olabilir.Bu yayla katili öldürebilir. Oyuncu kapasitesi 200 olmaktadır.
  • Katiller ellerindeki kılıcı sağ tıklayarak rakiplerini uzaktan vurabilirler.
Performans Güncellemesi:
  • SoulV5 Saldırı korumamızı SoulV6 çıkartarak yeni Proxy - IPTables korumaları ekledik.
  • Makinaların Lokasyon değişikliği yapıldı.
Sunucu Güncellemesi:
  • Sunucu Kapasitesi 4000 Çıkartırılarak RAM artışı yapıldı.
  • Hile koruması baştan değiştirilerek güçlendirildi.
  • Tüm sunuculara /hub eklendi.
  • Survival Games Sunucusu Yenilendi
  • Yeni SG mapleri eklendi.
  • Destek ekibi baştan aşağı yenilendi. Tecrübeli destek ekibi elemanları artık canlı destek sistemimizde sizlere hizmet vermek için hazır. Destek ekibi temsilcilerinin genel mesai saatleri 17.00 - 22.00.
Giriş Sorunları İçin:
  1. Modem ve Bilgisayarınızı resetleyin
  2. Java sürümünüz en güncell ve 64 bit olup olmadığını kontrol edin
  3. Minecraft sürümünüz 1.8 üzeri olup olmadığını kontrol edin
  4. Aşağıda verilen IP ADRESLERİYLE Giriş yapın!
  5. Play.SoulCrafTR.Com
    Play.SoulCrafTR.Org
    Play.SoulCrafTR.Net
    Play.SoulCraftTR.Com
    Play.HistoryCrafTR.Com
# YAPILAN GÜNCELLEMEDE HİÇBİR İTEM KAYBI OLMAMIŞDIR #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl