SoulCrafTR | SkyBlock | Faction | EggWars | SkyPvP | SkyWars | CSGO |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler Başkan.

Merhaba sayın kurucu arkadaşım eggwars sunucunuz kusura bakmayın ama berbat bir hack koruması var oyuna girer girmez atıyor + bunun üstüne block bugunuz var block koyuyoruz gidiyor bence düzeltmeniz gerek.İlerlemekte imkan sağlıyamıyoruz az önce video için arkadaşım girdi bug ve lagtan cıkış yaptım lütfen hack korumasınız değiştirin laga sebebiyet veriyor.

Merhaba sayın kurucu arkadaşım eggwars sunucunuz kusura bakmayın ama berbat bir hack koruması var oyuna girer girmez atıyor + bunun üstüne block bugunuz var block koyuyoruz gidiyor bence düzeltmeniz gerek.İlerlemekte imkan sağlıyamıyoruz az önce video için arkadaşım girdi bug ve lagtan cıkış yaptım lütfen hack korumasınız değiştirin laga sebebiyet veriyor.

Şefim çok teşekkürler hepsini bu gece ayarlayacağım.

Bir çok skpye adresim var siz verin biz talep yollayalım.

Sunucu güzel Başarılarınızın devamını dilerim

Sitenizi kim yaptıysa eline sağlık muhteşem olmuş. Ben bile bu kadar harika yapamazdım :huh1:

Evet, Trailer videomuz Atabeyi tarafından yapılmıştır. Web sitemizden bakabilirsiniz.[DOUBLEPOST=1482075700,1482072847][/DOUBLEPOST]
Sitenizi kim yaptıysa eline sağlık muhteşem olmuş. Ben bile bu kadar harika yapamazdım :huh1:
Siteyi senden sonra Epidemides tasarladı. :D

Yine mükemmel bir sunucu eksikler olabilir ama başarılar dilerim.

Teşekkürler Şefim.[DOUBLEPOST=1482098541,1482097975][/DOUBLEPOST]
m44zdy.png

Güncelleme ile yapılan iyileştirmeler veya eklenen yenilikler:

• Skin Sorununu Kaldırdık.
  • Lag Sorunu Ortadan Kaldırdık.
  • SkyWars+EggWars Eklendi! CSGO Çok Yakında.
  • Sunucular Optimize Edilip Stabilize Hale Getirlildi
  • Mini oyunlarda kritik bir kodlama hatası çözüldü. %60 oyun performansı artırıldı.
  • WebSite içinde bir çok güncelleme getirildi!
  • Çökme Sorunları Kökten Giderildi Arada Olabilir Buda Normal Zaten.
  • MiniGames Blok,Atma VB Sorunlr Giderildi
  • Yeni MiniGamesler Temeli Atıldı.
  • Ram 96GB Kadar Yükseltildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl