Bu bana verilmiş olan bir hak. Ben vergimi veriyorum fakat oturduğum ülkeye veriyorum, ve yıllık kazanç olarak veriyorum. FATCA VE CRS formları ile zaten benim kendi Türkiyedeki bankalarda yaptığım alışverişler, satışlar, vs Amerikadaki maliyeye düşüyor ve ona göre vergilendiriyorum. Azıcık araştırma yapsan veya ödediğin verginin yasalarını bilsen daha rahat anlaşırız. Yoksa bilipte burada drama mı yaratmaya çalışıyorsun? Madem vergi kaçırıyoruz, edesin şikayetini susarsın, devlet bakar. Benim yaptığım yasa dışı birşey yok. Kaldıki LeaderOS alt yapısı Stripe veya paypal desteklemiyor. Diyeceksinki Paypal emailinden transfer yapsınlar. Yurt dışında oturan oyuncular zaten bana paypaldan gönderebiliyor. Türkiyedeki oyuncu nasıl göndersin paypala? Varsa suçumuz, cezasınıda çekeriz. Benim sorun ettiğim konuyuda çok iyi biliyorsun. Ayrıca Amerikaya ödediğim vergi senin yıllık kazancından bile fazla o yüzden burda boşuna vergi konusunda drama yaratmana gerek yok :)
O küfüre gelicek olursak. 2mizde bunun neden olduğunu çok iyi biliyoruz, Yaşarda biliyor. Konun dışına çıkmamıza gerek varmı sence? Ben sana attığın iftira konusunda konu açıyorum sen benim ettiğim küfürün SSini atıyorsun. Kaldıki attığın SS aylar öncesine ait.
Son kez soruyorum. Benim yaptığım şeyleri taklit ediyor diyip iftira atmanın amacı nedir? Vergi hırsızı diye benim çalıştığım kişilere yazma amacın nedir? Hangi karakter veya hakka sahip olup bunu yapıyorsun? Yaptığın iş kıskançlıktan mı ?