mehmed01129
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- mehmedvahsedul
Discord:
mehmedulvahsesd
mehmedulvahsesd
mehmedulvahsesd
mehmedulvahsesd
Uğraşsan bulamaz mısın ya vallahi aşırı lazım banaDostum titanyumla ilgilenen birini bulman lazım çoğu kiş iyardımcı olamaz sana elimde vardı bir ara ama şuan yok
mehmedulvahsesd
Titanyumla ilgilenen ve bunu bilen 1 kişi var o da söylemiyor zaten maalesef.Dostum titanyumla ilgilenen birini bulman lazım çoğu kiş iyardımcı olamaz sana elimde vardı bir ara ama şuan yok

mustayland
Bu tip Envanter gözükmeyen menüler bildiğim kadarı ile client ile özel yapılıyor. Onun kodlarını githubda bulabilirsiniz.Merhaba, aşağıdaki gibi 11 slotlu menüler yapmak istiyorum. Sunucum titanyumpvp ve sonoyuncu client ile girişler sağlanıyor. Yani herhangi bir özel cliente veya texturepack'e gerek yok. Sadece bunların ayrı bir kodlaması var bu lazım bana. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 240061
leroya sorTitanyumla ilgilenen ve bunu bilen 1 kişi var o da söylemiyor zaten maalesef.
düşündüğünden karışık githubda yok sonoyuncunun paketleriBu tip Envanter gözükmeyen menüler bildiğim kadarı ile client ile özel yapılıyor. Onun kodlarını githubda bulabilirsiniz.

mustayland
Sonoyuncu kodlarından bahsetmemiştim ama yabancı kaynaklar var ilgisini çeken illaki olur.leroya sor
düşündüğünden karışık githubda yok sonoyuncunun paketleri
mehmedulvahsesd
Sonoyuncu Client'ler sonoyuncunun kendisinde de özel menüler olduğu için sonoyuncu client o menüleri destekliyor. Sunucuda özel pller yapıp bu menüyü ekliyoruz. Örneğin aşağıdaki belirttiğim örnekle normal menüler yapılabiliyor ya, sonoyuncuda bunun bir tık değişiği bir kod ile yapılıyor. Bu lazım işte banaSonoyuncu kodlarından bahsetmemiştim ama yabancı kaynaklar var ilgisini çeken illaki olur.
public boolean onCommand(CommandSender sender, Command command, String label, String[] args) {
if (sender instanceof Player) {
Player player = (Player) sender;
Inventory menu = Bukkit.createInventory(player, 49, ChatColor.BLUE + "Menü");
ItemStack barrier = new ItemStack(Material.BARRIER);
ItemMeta barrier_meta = barrier.getItemMeta();
barrier_meta.setDisplayName(ChatColor.RED + "Menüyü kapat.");
barrier.setItemMeta(barrier_meta);
ItemStack stone = new ItemStack(Material.STONE);
ItemMeta stone_meta = stone.getItemMeta();
stone_meta.setDisplayName(ChatColor.RED + "Naber?");
stone.setItemMeta(stone_meta);
menu.setItem(50, barrier);
menu.setItem(10, stone);
menu.addItem(stone);
menu.addItem(barrier);
player.openInventory(menu);
}
return true;
}
}

mustayland
Demek istediğinizi en iyi şekilde anlıyorum ama sonoyuncu kaynak kodları olmadığı için tıpatıp aynısını yapmanız zor olacaktır.Sonoyuncu Client'ler sonoyuncunun kendisinde de özel menüler olduğu için sonoyuncu client o menüleri destekliyor. Sunucuda özel pller yapıp bu menüyü ekliyoruz. Örneğin aşağıdaki belirttiğim örnekle normal menüler yapılabiliyor ya, sonoyuncuda bunun bir tık değişiği bir kod ile yapılıyor. Bu lazım işte bana
Java:public boolean onCommand(CommandSender sender, Command command, String label, String[] args) { if (sender instanceof Player) { Player player = (Player) sender; Inventory menu = Bukkit.createInventory(player, 49, ChatColor.BLUE + "Menü"); ItemStack barrier = new ItemStack(Material.BARRIER); ItemMeta barrier_meta = barrier.getItemMeta(); barrier_meta.setDisplayName(ChatColor.RED + "Menüyü kapat."); barrier.setItemMeta(barrier_meta); ItemStack stone = new ItemStack(Material.STONE); ItemMeta stone_meta = stone.getItemMeta(); stone_meta.setDisplayName(ChatColor.RED + "Naber?"); stone.setItemMeta(stone_meta); menu.setItem(50, barrier); menu.setItem(10, stone); menu.addItem(stone); menu.addItem(barrier); player.openInventory(menu); } return true; } }
mehmedulvahsesd
Direk aynısını yapıyolar ya bazı sunucularda görüyorum yukarda ssde de belirttim zaten deluxemenus gibi fakat tek tek kendi elinle yapıyorsun ayriyetten spigota eklememiz gerekiyormuş çok uğraşacak vaktim yok ve aşırı karışık geldi. Yardım edebilecek var ise yazsınDemek istediğinizi en iyi şekilde anlıyorum ama sonoyuncu kaynak kodları olmadığı için tıpatıp aynısını yapmanız zor olacaktır.

mustayland
Direk aynısını yapıyolar ya bazı sunucularda görüyorum yukarda ssde de belirttim zaten deluxemenus gibi fakat tek tek kendi elinle yapıyorsun ayriyetten spigota eklememiz gerekiyormuş çok uğraşacak vaktim yok ve aşırı karışık geldi. Yardım edebilecek var ise yazsın
import org.bukkit.Bukkit;
import org.bukkit.entity.Player;
import org.bukkit.inventory.Inventory;
import org.bukkit.inventory.ItemStack;
public class CustomMenu {
public Inventory createMenu() {
Inventory customMenu = Bukkit.createInventory(null, 9, "Özel Menü");
ItemStack item1 = new ItemStack(Material.DIAMOND);
ItemStack item2 = new ItemStack(Material.IRON_INGOT);
ItemStack item3 = new ItemStack(Material.GOLD_INGOT);
customMenu.setItem(6, item1);
customMenu.setItem(7, item2);
customMenu.setItem(8, item3);
return customMenu;
}
public void openMenu(Player player) {
Inventory menuToOpen = createMenu();
player.openInventory(menuToOpen);
}
}
mehmedulvahsesd
9 slotlu buJava:import org.bukkit.Bukkit; import org.bukkit.entity.Player; import org.bukkit.inventory.Inventory; import org.bukkit.inventory.ItemStack; public class CustomMenu { public Inventory createMenu() { Inventory customMenu = Bukkit.createInventory(null, 9, "Özel Menü"); ItemStack item1 = new ItemStack(Material.DIAMOND); ItemStack item2 = new ItemStack(Material.IRON_INGOT); ItemStack item3 = new ItemStack(Material.GOLD_INGOT); customMenu.setItem(6, item1); customMenu.setItem(7, item2); customMenu.setItem(8, item3); return customMenu; } public void openMenu(Player player) { Inventory menuToOpen = createMenu(); player.openInventory(menuToOpen); } }

mustayland
Hocam sadece plugin ile soldan sağa 11 slotlu bir menü yapma var mıdır bilmem ama plugin ile olan menüler soldan sağa 9 slotlu olur ve 9'un katları olmalıdır.9 slotlu bu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!