Sol Reklam

Çözüldü SonOyuncu'daki gibi 11 slotlu menüler yapma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler dostum öncelikle bunu yapman için sunucuna bu menüyü içeren bir "tacospigot" kurman gerek senin bu konuda bilgi yanlışın var aktif olarak 11'li menüyü ben sunucumda kullanıyorum bunu özel kodlaman gerek referans alman için aktif olarak kullandığım kodu aşşağıya bıraktım referans alabilirsin.

package com.redpoint.somenu;

import java.util.ArrayList;
import org.bukkit.Bukkit;
import org.bukkit.ChatColor;
import org.bukkit.Material;
import org.bukkit.command.Command;
import org.bukkit.command.CommandSender;
import org.bukkit.entity.Player;
import org.bukkit.event.EventHandler;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.event.inventory.InventoryClickEvent;
import org.bukkit.inventory.Inventory;
import org.bukkit.inventory.ItemStack;
import org.bukkit.inventory.meta.ItemMeta;
import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;

->

public void openKaptanGUI(Player player) {
Inventory kaptanGUI = Bukkit.createSingleInventory(null, "Kaptan", 33);
ItemStack Orman = this.createSpecialItem(Material.WARPED_NYLIUM, ChatColor.GREEN + "Orman", " ", ChatColor.YELLOW + "Açmak için tıkla");
kaptanGUI.setItem(13, Orman);
ItemStack Pandora = this.createSpecialItem(Material.TITANIUM_WARAXE, ChatColor.GREEN + "Pandoranın Dağları", " ", ChatColor.YELLOW + "Gitmek için tıkla");
kaptanGUI.setItem(16, Pandora);
ItemStack Lapis = this.createSpecialItem(Material.LAPIS_ORE, ChatColor.GREEN + "Lapis", " ", ChatColor.YELLOW + "Gitmek için tıkla");
kaptanGUI.setItem(19, Lapis);
player.openInventory(kaptanGUI);
}

bu koda bakarak referans alabilirsin. 11'li menüyü açmak için Bukkit.createSingleInventory bu kodu kullanman gerek ve ide'nin build path kısmına özel spigot'u eklemen gerek ayrıyetten elmas sandık gibi özel eşyaları da bu spigottan oyununa dahil edebiliyorsun

discordum: redpointx | bir sorunun varsa yazabilirsin

discorddan ulas knk yardim edim

matheuss1337

Sorun çözüldü mü?

Çözülmediyse;

Bu tip menüler client veya texturepack ile yapılabilir. Client ile yapıldığı zaman bu 11 slotlu menü ile etkileşime girilebilir lakin texturepack ile bu ek slotlar sadece normal menünün yanına eklenmiş ek tasarım olduğu için o slotlarla etkileşime giremezsiniz.

Texturepack ile şu şekilde yapabilirsiniz;
Slot Menu.png

Texturepack ile yapmanız daha kolay olacaktır.

Eğer sorununuz çözüldüyse konuyu çözüldü olarak işaretlermisiniz?

Sorun çözüldü mü?

Çözülmediyse;

Bu tip menüler client veya texturepack ile yapılabilir. Client ile yapıldığı zaman bu 11 slotlu menü ile etkileşime girilebilir lakin texturepack ile bu ek slotlar sadece normal menünün yanına eklenmiş ek tasarım olduğu için o slotlarla etkileşime giremezsiniz.

Texturepack ile şu şekilde yapabilirsiniz;
Eki Görüntüle 241792
Texturepack ile yapmanız daha kolay olacaktır.

Eğer sorununuz çözüldüyse konuyu çözüldü olarak işaretlermisiniz?
dostum bilmediğin bi konu adam titanyumpvp sunucusu açıyor özel spigot + özel client ile ayarlanıyor öyle bir texture'a ihtiyacı yok

dostum bilmediğin bi konu adam titanyumpvp sunucusu açıyor özel spigot + özel client ile ayarlanıyor öyle bir texture'a ihtiyacı yok
Dostum ben orada sadece arkadaşın istediği şeyin sadece iki şekilde çözülebileceğini ve mantığını anlattım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı