Klasik mi Değil mi?

• Evet Klasik !!

Oy: 90 32,6%
  • Hayır Bambaşka Bir Birleşim...

Oy: 186 67,4%

• Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkür Ederim Editleyip Kullanmayı Düşünüyorum Böyle Kaliteli Paket Kaçmaz :)​

Ne Demek. Amaç Monotonluktan Kurtulmak...

:D :D :D Haklısınız​
[DOUBLEPOST=1507968498,1507967828][/DOUBLEPOST]
ChestCommands'ın İçindeki Klasörleri Görünce Bilgisayarı Kapattım :D

upload_2017-10-14_11-8-7.png

şuanlık sunucum yok test etmek istiyorumda o başlat bati calistiriyorum hangi iple girmem gerek ?

Paketin İçerisine

- "&7FuryRS"
- '&8'
- "&8 » &cYou&fTube: &aLordOFKeci"
- "&8 » &7Yapimci Ismi:&a Halil İbrahim Direktör "
- '&8'
- "&7Alinan Yer: &a&lBu Paket MC-TR Den Alinmistir...

Diye Birşey Eklesem Sizin İçin Bir Sıkıntı Çıkartırmı ??​

şuanlık sunucum yok test etmek istiyorumda o başlat bati calistiriyorum hangi iple girmem gerek ?
localhost ya da localhost:25565 Yazabilirsiniz...
Paketin İçerisine

- "&7FuryRS"
- '&8'
- "&8 » &cYou&fTube: &aLordOFKeci"
- "&8 » &7Yapimci Ismi:&a Halil İbrahim Direktör "
- '&8'
- "&7Alinan Yer: &a&lBu Paket MC-TR Den Alinmistir...

Diye Birşey Eklesem Sizin İçin Bir Sıkıntı Çıkartırmı ??​
Bir Sorun Çıkmaz...

Anladım Hocam Size İyi Günler Dilerim Emeğinizin Çalınmaması İçin Bunu Yapmayı Düşündüm

localhost ya da localhost:25565 Yazabilirsiniz...

Bir Sorun Çıkmaz...
off off bu paket yakıyor :D efsane local hostla girmedimde şunla girdim : 192.168.1.6 teşekkürler iyi forumlar

Güzel Paylaşım Laakin Benden Bunu Bu Şekilde İstemek Yerine Dogruları Söyleyerek Alsaydın Keşke...

kXvo4q.png

Güzel Paylaşım Laakin Benden Bunu Bu Şekilde İstemek Yerine Dogruları Söyleyerek Alsaydın Keşke...

kXvo4q.png
İsterken Paylaşıcağımdan Ben de Emin Değildim. Zaten Paylaşmak Niyetiyle İsteseydim İsminizi Vermezdim Konuda...

kXvo4q.png
Gözün yokmu senin ? Pakette envanter skriptini aldığını belirtmiş ? Direk Eleştireceğine bi oku gel ? amacınız açık bulmak sonuçta

İsterken Paylaşıcağımdan Ben de Emin Değildim. Zaten Paylaşmak Niyetiyle İsteseydim İsminizi Vermezdim Konuda...
Emin oldugun zaman 1 mesaj atmak bu kadar zor olamazdı diye düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1507973182,1507973132][/DOUBLEPOST]
Gözün yokmu senin ? Pakette envanter skriptini aldığını belirtmiş ? Direk Eleştireceğine bi oku gel ? amacınız açık bulmak sonuçta
Skript bana ait kimse benden izin almadan paylaşamaz sana noluyor dostum ? Böle bişey yapacak olsam zaten skripti sadece özelden mesaj atanlara vermezdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl