Fakat Paylaşıyorsun ve adam izin istiyor ?Emin oldugun zaman 1 mesaj atmak bu kadar zor olamazdı diye düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1507973182,1507973132][/DOUBLEPOST]
Skript bana ait kimse benden izin almadan paylaşamaz sana noluyor dostum ? Böle bişey yapacak olsam zaten skripti sadece özelden mesaj atanlara vermezdim.
TheIsaORC#0001
Arkadaşım anlamıyormusun benden izin alınmadı bana test amaclı alacagını söyledi paylaşıldıgını bile bugün görüyorum bana konuyu baltalıyorsun diyorsunHocam Övgülere Ve Kötü Yorumlara Açık Bir Konu Ama Lütfen Baltalamayın Konuyu Ayıp Ediyosunuz !!!
Hem Bende Birazcık Tartışayım Harbiden @FuryRS ENVANTER Skriptinin Alıntı Olduğunu Söylemiş Ve @RomanticWarior Halen Konuyu Baltalıyorsunuz
TheIsaORC#0001
Fakat Paylaşıyorsun ve adam izin istiyor ?
anlamadığım şey şu alıntı menü yaptığın paketin birde ada schematiğini bulup yükleyip kurman bence bir tesadüf değil. Yabancı paketlerle ilgim pek yok fakat her konuda bilgiliyim. Ayrıyeten senin yaptığın paketin 10 katını yapar yine adımı gösterir farkımı ortaya koyarım. Ben bu paketin sana ait olduğunu zannetmiyorum.Öncelikle IrfanDMN Arkadaşımız Sana Yorum Yapacağım. Bence Sen Yetkili Olduğun ve Forumda Pluginlerle Tanındığın İçin Böyle Bir Paketi Yediremedin. Açık ve Net Bir Şekilde Söylüyorum İster Yetkili Ol İster Olma Sözlerim Gayet Odaklanmış Şekilde Geliyor. Neden Koskoca Paketi Tek Bir Schematic Üzerinden Yargıladın ?. Ya da Neden "Sistemler Yabancı Paketten Alıntı, Birkaç Ufak Sistemle Bu Açığı Kapatmaya Çalışmışsın" Dedin. He Eğer Alıntı Olsaydı O Arkadaşın Yaptığı Gibi ChestCommands Kullanmazdım. DeluxeMenus u Atardım. Ayrıca Yaptığı Sistem Zaten Arızalı. Hadi Bunları Geçelim. Kredide ki Komutlar.yml yi Skriptleri Bile Gezmeden Saçma Yorumlar Yapman Sadece Bilgisizliğini ve İnternette ki Paketleri Kullandığını Gösterir...
Lacina Arkadaşımız Yorumun İçin Teşekkürler. Defalarca Söylediğim Gibi Alıntı Olan Tek Skript Envanter Skriptidir ki Onun Yapımcısını da Gösterdim. Yani Bir Pakette Olmadığı İçin Ona da Alıntı Diyemeyiz. Sonuçta mc-tr Forumunda ki Skript Paylaşımları Bölümünü Biraz Gezdim Diyelim....
SwapsKe#6314
Hocam Paket Onun Ben Söylemiştim Ona Bu Tur Sistemleri Koymasını Zaten Paralı Satıyordu Paketi Daha Önceden Birden Üretsiz Paylaşma Kararı Aldıanlamadığım şey şu alıntı menü yaptığın paketin birde ada schematiğini bulup yükleyip kurman bence bir tesadüf değil. Yabancı paketlerle ilgim pek yok fakat her konuda bilgiliyim. Ayrıyeten senin yaptığın paketin 10 katını yapar yine adımı gösterir farkımı ortaya koyarım. Ben bu paketin sana ait olduğunu zannetmiyorum.
Tamam, Kolay gelsinHocam Paket Onun Ben Söylemiştim Ona Bu Tur Sistemleri Koymasını Zaten Paralı Satıyordu Paketi Daha Önceden Birden Üretsiz Paylaşma Kararı Aldı
SwapsKe#6314
Saolun Sizede, İyi GünlerTamam, Kolay gelsin
Evet Çok Haklısın. Yakınlarda Kızılay Vardı. Paket Dağıtıyormuş Bende Faydalanmak İstedim. Övmekse Övmek Senin MC Hayatından Daha Fazla Çalışmam Vardır.[DOUBLEPOST=1507978518,1507978186][/DOUBLEPOST]anlamadığım şey şu alıntı menü yaptığın paketin birde ada schematiğini bulup yükleyip kurman bence bir tesadüf değil. Yabancı paketlerle ilgim pek yok fakat her konuda bilgiliyim. Ayrıyeten senin yaptığın paketin 10 katını yapar yine adımı gösterir farkımı ortaya koyarım. Ben bu paketin sana ait olduğunu zannetmiyorum.
Bence de Artık Ücretsiz Paylaşım Yapmayın O Zaman. Ne Yani Ben Ücretsiz Bir Skripti Alıp Pakete Koyunca Çalmış mı Oluyorum. Üstelik Yapımcısının Sen Olduğunu da Belirtmişim. Saçma Sapan Yorumlar Yapmayın Lütfen...Neyse daha fazla uzatmadan herkese iyi forumlar, Bu sayede bazı arkadaşlarında rengini görmüş olduk.
Konuyu İyice Okursanız NOT5: Bölümünde Yazıyor. Essentials.jar danBide Şu Oyuna girince SO > Yazısı varya essentials den arıyorum bulamıyorum nereden değiştireceğiz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!